iPhone 14 Pro може би ще е титаниев

iPhone 14 Pro може би ще е титаниев

Следващият iPhone още не е на пазара, но вече сме затрупани от слухове за по-следващия модел. Изглежда iPhone 14 Pro ще бъде направен от титаниева сплав. Информацията идва от доклад за инвеститори от JPMorgan Chase, според който моделът ще се доставя ексклузивно от Foxconn. В сферата на новините, които няма да шокират никого е това, че се очаква моделът да се появи във втората половина на 2022 г.

Досега Apple използва неръждаема стомана за по-здравите си смартфони, но татиневите сплави са още по-здрави. Устойчивият материал обаче може да донесе затруднения в изработката на устройствата. Освен това опитът показва, че привлича още повече отпечатъци. В този контекст обаче по-рано през годината имаше слухове, че компанията проучва покрития, които да помогнат с този проблем.

Според същия доклад моделите iPhone 14 ще са от алуминий и с рамка от неръждаема стомана. Следващите телефони са в много ранен етап на разработка, така че е вероятно част от тези твърдения да не се изпълнят. Все пак обаче фабриката за слухове около Apple никога не почива.

 • Великата някогашна Нокиа!
  Тези некадърници още 20 години ще взаимстват идеи от тях.
  Щом казваш https://www.iphonehacks.com/2021/07/apple-shipped-record-49-million-iphones-q2-2021.html
  Dan4o13
 • :lol: сигурно този телефон ще струва колкото една кола....направо не ми се мисли колко ще е висока цената му Като се има предвид, че най-евтините коли започват от 20+ хил. лв. и те не стават за нищо не мисля, че е адекватен коментарът, но ок.
  Виж, сгъваемите телефони на хуавей може да се каже, че струват колкото много евтин мотоциклет..
  radko89
 • сигурно този телефон ще струва колкото една кола....направо не ми се мисли колко ще е висока цената му Като се има предвид, че най-евтините коли започват от 20+ хил. лв. и те не стават за нищо не мисля, че е адекватен коментарът, но ок.
  Виж, сгъваемите телефони на хуавей може да се каже, че струват колкото много евтин мотоциклет..
  radko89
 • сигурно този телефон ще струва колкото една кола....направо не ми се мисли колко ще е висока цената му
  [size=4][url=https://cfr2.polezni-stranici.info]Стенни облицовки[/url],[url=https://etl3.polezni-stranici.info]Генератори за ток[/url],[url=https://vds3.polezni-stranici.info]престилка за готвене[/url],[url=https://cfr3.polezni-stranici.info]Фасадни панели[/url][/size]
  pllb
 • Великата някогашна Нокиа!
  Тези некадърници още 20 години ще взаимстват идеи от тях.
  Scorpinox10
 • Мен грам не ме топли кой производител колко е продал, щял да продаде или въобще не е продал. Нито имам акции на някоя компания, нито ме вълнува печалбата/загубата. Колегата го казва, защото коментарите са хапливи и провокиращи както винаги като става дума за ябълки :lol:
  radko89
 • Мен грам не ме топли кой производител колко е продал, щял да продаде или въобще не е продал. Нито имам акции на някоя компания, нито ме вълнува печалбата/загубата.
  centur
 • Цената сигурно също ще е титанична :lol: И пак ще продадат 50 милиона броя
  Dan4o13
 • Цената сигурно също ще е титанична :lol:
  centur
 • Топовият модел "14 Pro Max" ще струва колкото костюма на Iron man ... (◔‿◔).
  Kuzmanow
 • Очаквана цена 5 000 лева.
  mdmark