iPhone 4 и HTC отличени в Global Mobile Awards

Мобилният конгрес започна, което означава, че е време да научим кои са носителите на наградите в класацията Global Mobile Awards. Обявяването стана късно снощи. Ще започнем с хардуерните категории. И така, най-доброто мобилно устройство за миналата година е iPhone 4 с коментар за екрана, дизайна и изработката на устройството, както и за огромната система от автори на приложения. Въпреки това производител на годината стана тайванската компания HTC, която успя да изгради разпознаваем бранд и спечели потребителите. Асоциацията отличи и HTC Desire като препоръчително устройство, станало мерило за телефон с Android през тази година.

Най-доброто мобилно приложение е Angry Birds, но играта на Rovio беше призната и за най-добро приложение за платформата на Apple. При BlackBerry награда взе BlackBerry Messenger, при Android беше отличено Google Maps, а най-доброто приложение за платформата на Nokia е Zum Zum.

Останалите победители можете да намерите тук:
http://www.globalmobileawards.com/awards/winners_2011.htm

Аксесоари за:
 • И на мен iPhone не ми харесва, но след като е спечелил - значи го е заслужил. Да им е честита наградата на Епъл.
  XN3K
 • Не бъдете от онези прости хорица, които винаги смятат, че някой завижда, когато не харесва нещо. Имал съм iPhone, доста преди да ги пуснат в България. В момента имам iPod но знам, че никога няма да се върна на телефон на компанията. Принципи. А, да кажа на мода - да поздрави 6 годишната си баба! Барем тя му разкаже, как w900 е бил първият телефон на европейския пазар с хардуеърен графичен ускорител. ;)
  Navo
 • Ей това е, айФоун не е харесван само от хората, които не го използват. И Myabach е пълна тъпотия, нали? Има големи проблеми с електрониката.
  keyone
 • [Quote]най-мастурбатурския телефон[/Quote] Учудващо е що за селяни пребивават тук. А, чакайте, отдавна не е учудващо.
  deezel
 • Не комедиен а пародиен! Телефон, пуснат с инженерен проблем в масово производство на компания, която го отричаше до последно. Айде зобайте! И да, w900 съществува доста преди апъл да произведе най-мастурбатурския телефон.
  Navo
 • [Quote]Да бе, как не са избрали SE W900... А, чакай, той е по-дърт от баба ми[/Quote] :D (yes)
  porno_swim
 • Да бе, как не са избрали SE W900... А, чакай, той е по-дърт от баба ми.
  deezel
 • Много точна награда, компаниите , които най добре си оптимизират хардуер с софтуер а не като Самсунг, Моторола ЛГ и т.н. Мощен хардуер но никакъв синхрон с софтуера и без добра подръжка а за потребителите това е най важно
  tcvetko
 • И къде тук е смешното, че привкуса да е комедиен..?
  omax