iPhone 7 и iPhone 7 Plus получиха версия в червено, а iPhone SE – удвоена памет

iPhone 7 и iPhone 7 Plus получиха версия в червено, а iPhone SE – удвоена памет

В края на март Apple сподели няколко хардуерни новини и една от тях е свързана с добавянето на нов цвят към iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Устройствата вече ще са налични и в червено, с което компанията отбелязва продължилото над 10 години сътрудничество с Боно в благотворителната инициатива Product RED, която набира средства за борба с разпространението на болестта СПИН. През годините американската компания се е превърнала в най-големия корпоративен донор на кампанията, като е дарила на Global Fund над 130 милиона долара.

Устройствата ще се продават във варианти със 128GB и 256GB вградена памет от 24 март на цена от 749 долара и освен онлайн и в магазините на Apple, ще могат да бъдат открити в обектите на оторизирани търговци и на избрани оператори в над 40 страни. През април обхватът на продажбите на новите цветови варианти ще бъде увеличен и ще включи и други региони. На 24 март стартират продажбите и на обновена версия на iPhone SE с 32GB и 128GB вградена памет вместо досегашната 16GB/64GB, а стартовата цена от 399 долара се запазва.

 • [Quote]коренно различен[/Quote] Мхм. Иначе, както казах, при Apple нещата са различни, да.
  muamamu1
 • Не само в СССР а и в Китай ще има мераклии за телефона. :D
  ronnie
 • Изобщо не виждам как я правиш тази аналогия. Mожеш ли да обркаш S5 и S6? Или с S6 Edge, S7 и S7 Edge? Ето това е еволюцията, S7 Edge e със същата ширина като S5, но диспля е поразнал с от 5,1 на 5,5 инча, дизайна е коренно различен, резолюцията... А при айфона е.... Щеше ли да познаеш кой айфон кой е на снимката, ако не си пишеше? ;)
  board
 • Да, не е чак като при Apple, но ако ми кажеш, че разликата е толкова голяма... Е, няма да е нещо ново, ясно ми е. Както и да е.
  muamamu1
 • [Quote]Явно е печеливша стратегия, щом не само те я прилагат.[/Quote] И каква прилика имат тези модели? И после да не те наричаме глупак.
  LegolasElf
 • Явно е печеливша стратегия, щом не само те я прилагат.
  muamamu1
 • Като има кой да им купува каквото и да пуснат(и то в брутални количества), за какво да си дават зор. Могат един дизайн и дисплей 5 години да си ползват.
  board
 • То нов цвят- добре , ама защо са си заровили главата в пясъка и не пуснат малко по голямо разнообразие като големина на дисплея примерно . Трябва да си голям профан за да не разбереш че тоя 4,7 инчове дисплей е за боклука вече . На Епъл въобще не му пречи да пусне вместо два - три модела в серия/4,7 5.2 и 5.5 инча/ . Биха обхванали много повече потребители , такива на които сега единия е много малък а другият пък им е голям да речем защото имат малки ръце но искат повече зрителна площ.
  gergoff
 • С това ще избият рибата. Като гледам колко милиони овце там си искат СССР.
  buttman
 • https://youtu.be/VDsjYTMyh94 Уникален е цвета, спор няма! пп. Изцало червен или червено и черно щеше да е още по-по-по...
  algor
 • Различни хора , различен стил на живот ! На жената за селфи , фейс и да си говори с приятелки и ухажори , я устройва всякакъв по добър телефон с повече ром за клипове и снимки ! Детето е палаво и задължително всяка година нов щото стария е на кайма ! Любовницата и тя , приличен андроид около 500 кинта напълно я устройват - ако иска айфон , мъжът и да и купи ! Пък аз мога всякак , всичките ми телефони от 1998 г. Досега си бачкат нормално , просто новите дават повече възможности !
  kan4oto72
 • Ще намери фенове със сигурност, при айфоните смяната на цвета се приема като фундаментална промята. Просто като вече има над половин милиард продадени телефона с този дизайн, всеки иска малко или много да се отличи от останалите. Друг е въпроса, че за мен е доста глупаво да си купиш айфон 7 в момента. Цената е висока за миналогодишен модел, а след половин година идва основен редизайн. След седмица идва S8, ако щете.
  board
 • Всеки гледа под различен ъгъл на нещата. Аз примерно не искам да ползвам някакви евтенийки, защото съм стигнал до извода, че може да се сменя едно устройство и на 3-4 години. На тоя етап производителите вадят почти едни и същи продукти за все повече и повече пари. Горе-долу на етапи между две и четири години се случва нещо фундаментално. Не съм устроен така, че да кътам стотинките, защото било скъпо и да правя компромиси с апетита си.:D Никой в моето семейство не ползва евтини устройства. Както и да е, червеният цвят на 7-та със сигурност, ще намери страшно много фенове, особено хората родени под огнен знак като мен.:D
  Ванката
 • С риск да бъда нагрубен! Аз бих взел 4 бройки примерно от тез китайци! Един, за жената, един за детето, един за любовницата и един за мен.... Вместо този Айфон! Бъдете практични! И още 3ма човека ще бъдат щастливи с нови смартове,! :D Колкото изкарат! И след година - две ще им купя пак!
  kan4oto72
 • Не обичам ейпъл заради цените. Но те вече са усетили че със скучния черен цвят не става. Този червен модел е страхотен.
  NIkolay Nuk
 • LegolasElf,цените са ясни,качени са в Apple store.de и co.uk!На 24.03.след обяд,който иска да купува..
  stoks
 • [Quote]От деуга страна, червено и черно щеше да е доста по-красиво според мен.[/Quote] Дам, черен отпред щеше да е много по-хубав.
  board
 • [Quote]Едва ли ще продадът 10-20 мил. червени 7-ци.[/Quote] Да прав си, едва ли ще продадат толкова, определено ще се повече ;)
  board
 • Страхотен цвят. Дано е леко матиран, а не лъскав. Преди години видях note 3 в червено. Много добре стои. После имаше лимитирана версия на S6 Edge Iron Man. Всичко беше в червено, зарядно, кабели и т.н. Ще спечелят тези, които сега ще си купуват айфон. Дано само цвета да не увеличи цената. Самсунгите бяха доста по-скъпи в червено.
  LegolasElf
 • Хехехе, разбира се, че всеки иска да прави пари, това го приемаме за даденост. Ама определено това не е великият им план за големи печалби. И точно заради това го свързвам и с миналите продукти от серията. Едва ли ще продадът 10-20 мил. червени 7-ци.
  muamamu1