iPhone 7 може да има слотове за две SIM карти

Според повечето от досегашните слухове iPhone 7 ще е лишен от жак за слушалки и вместо него за извеждане на звук ще ползва порта Lightning или Bluetooth връзка. Докато чакаме да разберем дали това ще се окаже истина нова информация от китайски източници твърди точно обратното. Според снимките на компоненти за iPhone 7, публикувани от магазин за ремонти на смартфони, който е цитиран от Engаdget, устройството отново ще предложи познатия интерфейс, а освен това ще има слотове за две SIM карти, което ще се случи за пръв път в серията телефони на Apple.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Другите снимки на магазина Rock Fix показват панели за дисплея в познатите размери, чипове SanDisk с капацитет 256GB и дори двоен модул за камерата на по-големия телефон. Все още обаче не е ясно каква част от информацията е коректна. Изданието посочва, че преди дни друг източник е споделил, е Apple всъщност е решил да не ползва двойна камера за iPhone 7 plus, тъй като е решила, че технологията не е готова, но това е било оборено от друг слух, който твърди, че необходимите инструменти за производството вече се готови и е късно да бъдат сменени.

Източник: Engadget

  • Дано го реализират, голямо удобство си е. Но като знам какви са ценитеее, ще искат майка си и баща си за подобен модел.
    СтенлиРойс
  • И на мен не ми звучи логично. Макар че, ако са преценили, че има търсене на такива телефони в Китай или някой друг ключов пазар и това ще им донесе още няколко милиарда печалба...
    board
  • [Quote]iPhone 7 може да има слотове за две SIM карти[/Quote] Може би ще има, не че е голяма разликата... :D Вече е стратирано производството и в скоро време ще разберем.
    PoceH_BS