Ирина Флорин снима журналисти с новия си Sony Ericsson Z600

От тази година Ирина Флорин има нова мания – снима всеки журналист, на когото дава интервю. Фотосите прави с новия си мобилен телефон Sony Ericsson Z600.

Първият, на когото Ирина Флорин направи снимка, беше Ивайло Нойзи Цветков от месечното издание “Списанието на МТел”. Интервюто бе по повод излизането на новия албум на певицата – “Друга”. Издател на компактдиска е M3 Communications Group, Inc.

Фотографската си страст певицата обяснява с желанието да почувства тръпката от другата страна на обектива. “Участвам в толкова интервюта и фотосесии и почувствах изкушението от обектива и по друг начин – да застана зад него и да правя снимки”, каза Ирина Флорин. “Със Z600 желанието ми се изпълни, защото фотосите стават буквално с два клика.”

Певицата стана член на голямото семейство на потребителите на мобилни телефони с марката на комуникационния гигант Sony Ericsson, след като засне последния си видеоклип “Друга”. В него един от основните персонажи е Z600, Sony Ericsson е съпродуцент.

Всеки ден Ирина Флорин използва панел в различен цвят за своя телефон в зависимост от настроението и тоалета си. Основното предимство на Z600 и причината да бъде специално избран за IF са извънредните опции за персонализация, които носят усещането за разнообразие във всеки един момент.

Новият Sony Ericsson Z600 e първият телефон от две части, предложен от компанията, с вградена камера и с дисплей от 65 536 цвята, който позволява разполагането на снимки, картинки и фонове.