Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor

Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor

През целия месец септември избрани модели смартфони на Huawei ще могат да се закупят с отстъпка в мрежата на Telenor. Отстъпките са до 200 лв. от цената на определени модели, а намалението е различно и зависи от избрания телефон и абонаментен план. Така например Huawei P20 Pro e с отстъпка от 150 лв., при Huawei Mate 10 lite намалението е 50 лв., а Mate 10 Pro може да се вземе с отстъпка от 200 лв. - имайте предвид, че промоцията е валидна с всички планове Тотал с месечна такса над 24.99 лв. включително. При Huawei MediaPad T3 (8) 4G и MediaPad T3 (10) 4G намалението е 40 лв. с всички планове Интернет (с изключение на план Интернет+ 16.99).

Размерът на отстъпката за конкретно устройство за всеки от плановете в промоцията се калкулира като разлика между старата и новата цена. Всяка отстъпка се предоставя еднократно при закупуване в брой или пропорционално на месечните вноски при сключване на 24-месечен договор за лизинг и при едновременно сключване на нов 24-месечен договор за план Тотал или план Интернет. Telenor подарява и селфи стик Huawei към следните модели, закупени през месец септември: Huawei P20 Lite, P20, P20 Pro, Mate 10 lite и Mate 10 Pro. Промоцията е валидна от 29 август до 2 октомври или до изчерпване на количествата.

 • Ей ги на:
  Вито
 • Huawei Mate 10 Pro и P20 Pro. Те имат 4000 mAh батерия.
  Dubspace
 • Може ли някой по-запознат да каже модели на Huawei с 4000Мah батерия?
  aladin
 • Точно, кратко и ясно (yes)
  Вито
 • Малко да помислим.Зашо трябва да пише, че предлагат всякакви модели като от теленор не са им платили, защото щеше да си е реклама на теленор.По принцип такава статия няма място тук, освен ако не е платена. Платили са хуавей и толкова. Да бяха платили самсунг шеше да ги пиши тях. Да бяха платили теленор,щеше да пише, че предлагат няколко модела. Искате да пише всички модели? Тогава щеше да е платена реклама на Теленор.
  BANANA_18
 • Поне при мен няма начин една реклама, колкото и да е агресивна, да ми повлияе. Същото се отнася за ревютата, или пък за настояванията на консултантите какво да избера !
  Боби13
 • Никога през годините като съм си купувал телефони от оператор не са ме облъчвали толкова агресивно да купя даден продукт. Преди много години преподписвайки договор към Глобул си купих HTC Desire HD и консултанта тогава десет пъти ми каза, да си взема тъкмо пуснатия в продажба iPhone 4, и че ще направя голяма грешка. Тогава недолюбвах ябълките, а и исках много андроид телефон (беше ми първия), Та тогава си взех HTC-то и наистина сгреших, но това е друга тема. Преди две години бях пуснал тема за лека помощ от притежатели на S7 Edge, HTC 10 и LG G5, защото ми предстоеше преподписване, а и имах нужда от нов смартфон. В офис на Виваком (на Герена) консултантите бяха категорични, че трябва да си купя HTC-то, защото било в пъти по-добро от самсунга. Аз агресивна реклама от Самсунг не съм видял никъде, освен някаква по телевизията, но това го правят всички марки.
  Ванката
 • Самсунг също провежда агресивна рекламна кампания. Причината,според мен, е друга. Huawei предлага най-изгодни условия на операторите. Логично те изтъкват продуктите им. Apple им извива ръцете.
  buttman
 • Unbox therapy даже дава free един Honor play X. Чак успя и реклама на Перие да вкара в клипчето, много е печен. https://gleam.io/D58cQ/honor-play-player-edition-giveaway
  tzincbg
 • Не е лошо да има трети голям играч, разчупва се статуквото. Някой да знае Мейт 20 Лайт ще се появи ли при А1?
  mobili
 • Не ходя по офисите на операторите освен ако не е за преподписване ,но наскоро минах с един приятел да си плати сметката в Telenor и имаше двама клиенти. Единия взе Huawei устройство с договор , а на другия му предлагаха отново модел на Huawei, като въпросният служител акцентираше защо не трябва да взима друг модел телефон ,т.е изтъкваше някаква недостатъци на останалите марки. То не бяха батерии ,камери, не знам си какво не знам си що. Apple и Samsung ги изкара по-зле и от китайските пръчки за 200лв.Не искам да обиждам никого,всеки си има вкус, но ми дотегна вече Теленор да издигат Huawei на пиадестал, а случаят с VoLTE е черешката на тортата.
  DSimeonov
 • Даже Unbox Therapy използва вече 2 седмици P20 Pro, в който си беше преместил SIM картата от S9+ :D Очевидно е кой е платил повече за реклама (woo) При наличието на почти 2 милиарда китайци ... бълха ги ухапала, че 6 милиона са се абонирали. Пък и не само той, ами дори SuperSaf TV прави доста (китайски) реклами напоследък. Преди няколко дни си поличи златния бутон за 1 милион абонати - какво съвпадение :D
  centur
 • [Quote]Това е стратегията на Huawei : тотална инвазия по целия свят. Агресивни, натрапване до втръсване, купуване на първи места на ключови характеристики,.измами, купуване на сайтове и т.н.[/Quote] Странно от къдели са го видели(особенно пък това с купуване на автори на статии и статистики)!? Имам едни съмнения, че дори цените на апаратите им лека полека доближават тези на "учителите" в това отношение.
  velnsl
 • Този който плаща поръчва музиката.
  Вито
 • Защото P20/P20 Pro са директни конкуренти на S9/S9+. А за Mate 10 Pro няма две мнения, много добър телефон е, но по този начин дори и да имам желание да опитам нещо ми убиват всякакво желание с тази си нагла политика. Сигурно и при другите оператори е така, нямам впечатления, поне в Теленор не са ме облъчвали.
  Ванката
 • Huawei,наляха адски много пари за реклама в Европа през последните две години,и постоянно спонсорират операторите да предлагат като таргет тяхните продукти.Това е не само у нас,но и по-мои лични наблюдения в Западна Европа също(Германия). Друг е въпроса че служителите(които биват адски натискани да предлагат марката)често прекаляват и се получава обратния ефект-точно както при теб е станало :)
  pretorianec
 • Прав си, но то е така и при другите два оператора, а не само във Виваком, но явно са им голям таргет. Само не разбирам, защо толкова бутат конкретно P серията, лично за мен Mate серията им е много по-добра.
  NickRey
 • Не знам как е при вас в Англия, но тук и мобилните оператори бутат Huawei първо пред другите марки, когато избираш телефон. В два офиса на Виваком ме убеждаваха, че ми трябва нов телефон и то задължително нещо от P-серията. Още не си бях взел самсунга и обиколих два офиса в квартала, да си поискам скрита оферта до 35 лв. И всеки път като ги питах колко ще ми излезе Note8 или S9+ с някой от скъпите промоционални планове, започваха да ми вадят P20 Pro (понеже схванаха че търся нещо с 6 и нагоре инча) и обясняват колко по-добър бил от Самсунг. Трябва да има някаква регулация, защото това се счита за нелоялна конкуренция наказуемо от КЗК https://www.cpc.bg/Competence/UnfairCompetitionDescription.aspx . Инвазия ли е, какво е не знам и не ме интересува, но именно от такива действия ми се повръща и шанса да си дам парите за някоя от тези фирмички клони към нула.
  Ванката
 • Да се издържа ОК, но все едно е придатък на PR отдела на Хуауей. Всеки ден трябва да се отбележат с новина, а когато от 8 новини на страница 4 са за хуявей вече идва в повече.
  zazabg
 • Все пак нали трябва да се издържа от нещо сайта. :|
  board