Излезе Flash Player 10.2 за Android, ще работи по-добре с бъдеща версия на Honeycomb

Излезе Flash Player 10.2 за Android, ще работи по-добре с бъдеща версия на Honeycomb
Изглежда, че скоро потребителите на таблети с Android 3.0 ще могат да се възползват от пълните възможности на хардуерното ускорение на Flash Player. В Android Market се появи ъпдейт за Flash Player 10.2, в информацията за който се уточнява, че поддържа хардуерно ускорение и по-добра интеграция с браузъра при работа със следващо издание на Android Honeycomb. Първоначално в описанието е посочена версия 3.1, но по-късно информацията беше променена и вече става дума за бъдеща версия на Android 3. Възможно е споменаването на 3.1 да е било просто грешка, но не е изключено това да бъде следващото издание на платформата. Конференцията Google I/O започва след 10 дни и е много вероятно тогава да научим повече по въпроса.

http://www.droid-life.com/2011/04/28/flash-10-2-updated-includes-hardware-accelerated-video-and-enhanced-browser-integration-for-honeycomb/

 • Тези с Андроид 2.1 да си теглят официалното приложение, което се казва [b]Youtube[/b] (шокиращо нали :D ) от маркета и да си гледат с него - не изисква флаш, а стриймва директно във формат за плейване на почти всеки телефон :)
  ShinG0
 • А тези,които имат Андроид 2.1 могат ли поне youtube.com да подкарват или нямат никакъв флаш?
  misho1234
 • Не знам, но вчера се вързах в Wi Fi и Adobe Flash ъпдейт ми изкочи веднага и ме пита дали искам да заместя верия 10.2 с по-новата версия 10.2.X.Y.Z (като X,Y,Z бяха някакви числа):)
  ShinG0
 • е то не го ли има поне от месец тоя флаш?
  piiz
 • Сложих го, виждам минимална разлика, въпреки че някои флашове тип btv.bg си секат по същият начин, но тези с по-ниска резолюция (vbox7) си летят направо :)
  ShinG0