Изображение показва част от бъдещия Huawei P50 Pro

Изображение показва част от бъдещия Huawei P50 Pro

Наскоро научихме, че Huawei P50 може да дебютира с операционната система HarmonyOS, а сега разполагаме и с първото изображение на предполагаемия P50 Pro. То идва от @OnLeaks и ни дава представа за това как може да изглежда предната част на бъдещия флагман.

Препоръчани оферти

За разлика от P40 Pro, който има двойна селфи камера поставена в по-голям отвор в горния ляв ъгъл на дисплея, P50 Pro ще има единичен отвор позициониран централно. Освен това няма да бъде използван вграден под дисплея говорител, а по-традиционно решение в горната рамка.

P50 Pro ще има екран с диагонал 6.6 инча, а корпусът ще е с широчина 73 милиметра и дължина 159 милиметра. Възможно е устройството да използва актуалния чипсет Kirin 9000 и разбира се ще е с фокус към фотографията.

Източник: Voice

 • Трол, нали знаеш, че едни с дръпнати очи те търсят и ще те е..... :) :) :)
  Боби13
 • Защо се занимаваш да отговаряш на този откровен трол?
  Изпълзи във всяка новина за китайски телефони изхрачи се и се скрие и съм сигурен че не чете отговорите.Безмозъчна откачалка!
  AVKansazov
 • Последни издихания на жълтите плагиати. Защо не споменават, че Leica, Intel, Qualcomm и Google напълно липсват, т.е. е съвсем безполезна пръчка за над $700!?! И какво е това Хармони? Ако е някаква жълта ОС ще се попикая от смях, хахахах! А, че пазарният им дял при телефоните за Q4 на 2020 е около 3-4% споменават ли? Или тва ковидите не са разрешили да се пише. В момента Хуауей имат най-бързият процесор и най-големият сензор съчетани с кадърно написан софтуер. Няма от какво да се срамуват. Хм. Да не забравяме, че произвеждат относително компактен смартфон с по-голям дисплей от цялата конкуренция на пазара. Не е ясно кога и дали някой ще ги стигне в този супер висок клас. Ако някой преди няколко години ми беше казал, че ще си купя китаец щях да го обявя за луд. А през 2019 година не само си купих, но и с кеф дадох двойна сума спрямо масово коментираните и притежавани от съфорумците флагмани на Епъл и Самсунг.
  Huaweimatexs
 • Последни издихания на жълтите плагиати. Защо не споменават, че Leica, Intel, Qualcomm и Google напълно липсват, т.е. е съвсем безполезна пръчка за над $700!?! И какво е това Хармони? Ако е някаква жълта ОС ще се попикая от смях, хахахах! А, че пазарният им дял при телефоните за Q4 на 2020 е около 3-4% споменават ли? Или тва ковидите не са разрешили да се пише.
  strikercho
 • Погледнато така, изглежда наистина интересно, мисля. Ще видим дали ще оправдае нашите очаквания.
  burbigo4
 • не е лош, по-интересно ми е как изглежда гърбът му
  pllb
 • Много добре, че дупката в дисплея вече е малка, защото големия прорез изглеждаше странно.
  При камерите определено са доста силни, сега при друго не съм толкова сигурен, но определено щяха да имат доста по-голяма популярност, ако американците не ги бяха порязали.
  board
 • През последните 3-4 години това е бил флагманът на флагманите... а по отношение на фотографията префъзходството му е смазващо!
  kombajner