Изображения от Windows Phone 8 GDR3 (обновена)

Изображения от Windows Phone 8 GDR3 (обновена)
Тази есен очакваме Microsoft да пусне ъпдейт за Windows Phone 8, което ще активира поддръжката на по-актуален хардуер (например четириядрени процесори и 1080р дисплеи) и ще направи различни промени към платформата. Обновяването е известно като General Distribution Release 3 и ще дебютира с нови устройства като очакваното Nokia Lumia 1520, но ще донесе носи неща и за съществуващите модели.

Благодарение на потребител на форума на WP Central можем да видим нова серия от екранни изображения от GDR3. Те идват от смартфон, който е бил закупен от обява в Craigslist и очевидно е използвал новата версия. Снимките показват нов режим за автомобилна употреба, опция за затваряне на приложения в мултитаскинг менюто и възможност за изключване на автоматичното завъртане на екрана.

Microsoft ще добави и поддръжка за промяна на звуците за известяване в телефона за различните приложения (ел.поща, календар, гласова поща, съобщения и т.н.). Друга от функциите, която ще се завърне е и опция за настройване на Wi-Fi връзка при първоначалното конфигуриране на устройствата, за да може да бъде възстановено съществуващо резервно копие на данните. От The Verge потвърждават истинността на изображенията и добавят, че GDR3 ще дебютира първо в Nokia Lumia 1520 и HTC Harmony, а по-късно ще достигне и до съществуващите телефони.

http://www.wpcentral.com/alleged-screenshots-gdr3-and-nokia-bittersweet-shimmer

Ново
Добавихме и видео.

 • Яка работа!!! :D :D :D (woo)
  dellos
 • Отключи радиото, много добър брояч за трафика на данни вкл. кое приложение колко тегли, блокиране на определени номера и т.н. Специално двойния клик не е толкова функционален. Много тъпо: на заключен дисплей изкарва само часовника, а статуса на батерията само когато се зарежда - все едно не виждам кабела на зарядното. Не извежда пропуснати и напомняния. И другото което много ме дразни и все още не е пипнато - няма как да спра всички входящи без да минавам на самолетен режим, защото ако изключа телефона не работи алармата, а ако включа зарядното не мога да изключа телефона (много умно нали)???
  dardanov
 • Моя е от вивак*м, още нямам ъпдейт. http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Както и на линка, който съм дал пише, че все още не е достъпно в бг/ Радвам се за теб. И какви са ти впечатленията? има ли нещо стойностно освен часовника при заключен екран и отключването с двоен клик? Мисля че и дата сенс бяха пуснали.
  Ashleeee
 • При мен пристигна преди десетина дни, но може би причината е, че тел е доставен от Полша
  dardanov
 • В България още го чакаме.
  Ashleeee
 • Излезе GDR2 Amber
  dardanov