Изпробвайте Firefox OS в телефона си с Android

Изпробвайте Firefox OS в телефона си с Android

Mozilla пусна Firefox OS 2.5 Developer Preview и с тази версия предлага операционната система като приложение за инсталация в Android без да се налага да губите информацията си. То заменя някои от елементите в основния екран на Android и идва с набор от системни приложения за провеждане на разговори, работа със съобщения, клиент за електронна поща и дори магазин за приложения. Firefox OS позволява разширяване на функционалността на приложенията чрез инсталиране на добавки; поддържа функции като Private Browsing и Tracking Protection за предпазване на личните данни на потребителя от сайтовете, които посещава; и дава възможност за прикрепване към основния екран на уеб приложения и сайтове за по-късна употреба.

Източник: Mozilla

 • И хрома и делфина имат поверително сърфиране.
  Вито
 • идеята ми беше да видя дали работи по-добре на стар таблет за който няма къстъм ром и леките лаунчъри не помагат.. Май ще си остане неизползваем :)
  obje
 • Аз го пробвах още като пуснаха темата. Работи що годе, но е много бъгаво и не виждам нищо ново. Какъв е смисъла да го слагаш? Ако е само заради анонимното сърфиране май и хрома има такава опция и вградения браузер също. Изтрих го с мениджъра на приложения, но внимавайте много, че е бета-версия.
  LegolasElf
 • Пробвах на стар таблет, едва едва успях да го деинсталирам без ресет. Вероятно не е пригодено за таблет, но заби здраво...
  obje
 • мерси за инфото, мислех да го пробвам и аз, но ще се въздържа заега
  maxito2