Ето как ще изглежда LG V50 ThinQ

Ето как ще изглежда LG V50 ThinQ

Добре познатият ни Ивън Блас (@evleaks) публикува в Twitter изображение на очаквания следващ смартфон в серията V на LG. Очаква се корейският производител да представи модела V50 ThinQ заедно с G8 ThinQ по време на мобилния конгрес в Барселона. На изображението дори е видима датата 24 февруари, за която е планирана и премиерата на компанията. Централно място в дизайна заема логото на бъдещата 5G мрежа на американския оператор Sprint, с който корейците обявиха партньорство през миналата година. Изглежда LG ще интегрира 5G технология във вече съществуващата серия смартфони V за разлика от други производители, които подготвят нови серии устройства.

Според изтеклата досега информация, първоначално моделът ще се предлага в Корея с цена между 1.3 и 1.5 милиона вона, което е около 1020 и 1179 евро. След това устройството ще направи дебют в САЩ и в Европа, но засега не е ясно кога точно ще се появи и на кои пазари. Сред очакваните параметри на V50 ThinQ са чипсет Snapdragon 855 с охладителна технология vapor chamber и батерия с капацитет 4000 mAh. Към това добавяме и наличието на 5G модем Snapdragon X50.

В публикуваното изображение виждаме тройна основна камера с хоризонтално разположение и четец на пръстови отпечатъци на гърба. Заедно с това иконите върху дисплея подсказват, че той ще бъде изрязан. Основните хардуерни бутони са разположени отляво на конструкцията, а отдясно виждаме друг бутон, който най-вероятно ще се използва за стартиране на Google Assistant. Възможно е LG V50 ThinQ да бъде пуснат в продажба през март, което да съвпадне с пазарната наличност и на 5G смартфона на Samsung. Наскоро компанията подсказа, че пазарната премиера ще е през март или април.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • V - серията на LG е супер, но защо залитнаха и те по тоя пусти ноч...
    Ванката