Появиха се снимки на Motorola Moto Z4

Появиха се снимки на Motorola Moto Z4

Motorola работи върху наследник на миналогодишния си флагман Moto Z3. За това разбираме от нови изображения и информация за очаквания Moto Z4. За разлика от предшественика си, новият модел ще използва актуалния чипсет Snapdragon 855. Ако споделените компютърно генерирани изображения са реални, виждаме устройство с тънки рамки около дисплея с капковиден прорез. На гърба са налични отличителните конектори, които се ползват за връзка с модулите Moto Mods.

Moto Z4 изглежда ще предлага единична основна камера, която може да използва 48MP сензор на Sony. Логично липсва четец за отпечатъци на гърба, защото се предполага, че той ще бъде вграден в дисплея. Бутоните за управление на силата на звука и този за включване са разположени отдясно на конструкцията. Очаква се наличието на 3.5 мм жак и USB Type-C порт.

На екрана виждаме датата 3 април, което може да е знак за евентуалната премиера на устройството. Интересно е да отбележим, че през януари изтекоха изображения на модел, наподобяващ на този, но под името Moto Z4 Play. Малко по-късно се появи и информация за наличието на 48MP камера сензор във въпросното устройство. Според източниците на настоящата информация Motorola няма планове да пуска Play вариант в серия Z през настоящата година.

Източници: 91mobiles

Оферти на деня