Появиха се първи рендъри на Moto Z4 Play

Появиха се първи рендъри на Moto Z4 Play

В интернет се появиха първи рендъри на Moto Z4 Play. Те са създадени по CAD чертежи на телефона, осигурени са от @OnLeaks и дават първа представа какво може да очакваме от устройството. От изображенията се вижда, че дисплеят ще предлага капковидно изрязване, което става все по-популярно  през последните месеци.

Другата интересна новина е свързана със сензора за отпечатъци. На рендърите такъв отсъства, което най-вероятно означава, че той ще е вграден в дисплея. В публикуваните изображения също така виждаме наличието на 3.5 мм жак, а основната камера е единична, което също не е често срещано явление напоследък.

За момента все още няма много детайли около хардуера на Moto Z4 Play, както и около официалната премиера на смартфона, но той ще е съвместим с модулната система на компанията. Като се има предвид ранната поява на рендъри, може да се предположи, че този път Motorola ще ускори графика и няма да се наложи да чакаме чак до средата на годината, както бе при предходните поколения от серията.

Източник: Compareraja

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Мен ми допада. IP68, радио, добра батерия и дисплей. Смятах да купя z3 play, но ще изчакам.
    aladin
  • Хм, интересно
    drunder
  • Не мога да разбера малоумната им политика за така да се каже даунгрейд на новите им модели(нов не особено добър дисплей върху стар хардуер) както и простотията с ексклузивността на флагманите им само за определени пазари и оператори.
    AVKansazov
  • И на мен не ми харесва
    disho75
  • Дали някой ще си го взема тоя боклук?
    Диян