Изтекоха S Pen кейсът на Samsung Galaxy Z Fold3 и рендери на Z Flip3

Изтекоха S Pen кейсът на Samsung Galaxy Z Fold3 и рендери на Z Flip3

С наближаването на събитието на Samsung на 11 август течовете на информация стават все повече. Вече имаме много детайли за предстоящите сгъваеми телефони на компанията, но днес изтекоха още интересни детайли.

На първо място става ясно, че и двата сгъваеми модела ще са водоустойчиви, както и някои детайлни характеристики от @evleaks, заедно с картинка. Galaxy Z Flip3 ще е с 6.7-инчов вътрешен дисплей и внъшен 1.9-инчов екран. Флип телефонът ще е с двойна камера с 12MP сензори, както и 10MP селфи камера. Вероятно е модулите да са същите като в оригиналния Z Flip.

Z Fold3 от своя страна ще е със 7.6-инчов вътрешен и 6.2-инчов външен дисплей. И тук камерата ще е 10MP и ще е отвън. Основната селфи камера ще е 4MP и ще е вътре, докато основният модул с камери ще има три 12MP сензора. Ще има и два вида S Pen - Pro и Fold Edition, за които няма конкретни детайли.

И двата модела ще имат водоустойчивост със сертификат IPX8, който означава, че няма да са устойчиви на прах.

От друг теч виждаме рендери на Z Flip3, от които ясно се вижда по-големият външен дисплей. Освен това теч на кейс за Z Fold3 показва специално място за стилус на гърба. Остава въпросът дали само външният екран ще е съвместим или S Pen ще може да се ползва и на вътрешния дисплей.

Премиерата на телефоните е на 11 август.

 • най-вече вмместо note 20 ultra s уникален дисплей ще си взема пласмасов дисдплей да ползвам стайлуса и ще е 4 пъти по голям и ще е отзаде ще стърчи ... тия реално ли мислят че някой като мен който ползва note 20 ultra или въобще note ще си купи тоя боклук ?! Чакай за Note 21 ultra, но ще има да почакаш, няма да го има тази година, а ако тръгнат прилично продажбите на двата сгъваеми модела на Самсунг тази година, въобще забрави за серията notе. Моля само да ми обясниш кой/кое е 4 пъти по-голямо, защото нищо не се разбра от това, което си писал. Не виждам нито фолд 3, още по-малко S Pen - Pro и Fold Edition да са 4 пъти по-големи от тези в note 20 ultra.
  Относно кейса ... като ти стърчи отзад, може да го носиш без кейс. Радвай се на note 20 ultra, който е един добър модел, дори една година по-късно и не си и помисляй да си вземеш този боклук.
  gog88
 • изглежда много зле...кой изобщо ще го купи...
  [size=4][url=https://etl4.polezni-stranici.info]Компресори [/url],[url=https://vds4.polezni-stranici.info]пердета за кухня[/url],[url=https://etl5.polezni-stranici.info]лазерен нивелир[/url],[url=https://vds5.polezni-stranici.info]ушиване на пердета[/url][/size]
  pllb
 • най-вече вмместо note 20 ultra s уникален дисплей ще си взема пласмасов дисдплей да ползвам стайлуса и ще е 4 пъти по голям и ще е отзаде ще стърчи ... тия реално ли мислят че някой като мен който ползва note 20 ultra или въобще note ще си купи тоя боклук ?!
  tixooo