Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален

Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален

Броени дни преди представянето на Samsung Galaxy S6 edge+ се появиха повече подробности около софтуерните добавки, които устройството ще предложи. И част от тях ще са свързани с двустранно извития екран на телефона. В Galaxy S6 edge тези извивки нямат кой знае колко интересна функционалност, но в Galaxy S6 edge+ това ще се промени, твърди информация на Phone-probe.

Според нея смартфона ще получи възможност за бързото стартиране на 5 приложения чрез странично меню, което звучи полезно, а освен това и опцията за бърз достъп до 5 избрани записа от контактите ще бъде допълнена от функцията OnCircle. В нея ще са добавени връзки за стартиране на видео разговор и изпращане на емотикон или изображение.

Източник: Phone-probe

 • Тя и красива кукла-кокона нищо не прави, ама всеки мъж иска да я пипне и "използва". Така, че извития екран е за красота, красивите неща се заплащат.
  Holon
 • [Quote]За мен дизайна е най-важен, телефона е като бижу, не ми ли харесва на вид, хич не го и поглеждам. [/Quote] (yes) Аз съм на обратно - може да ръби и да е четвъртит, ама искам да ми върши работа. И затова попитах - каква работа върши тоя извит екран, освен, че изглежда сравнително добре?
  Tadj
 • Walker продава много леново в неговия магазин и имаш книга с оплаквания е там връщали само Самсунг. Леново никой не връщал, ок , ама аз не харесвам външния вид на Леново, какво като е здрав? За мен дизайна е най-важен, телефона е като бижу, не ми ли харесва на вид, хич не го и поглеждам.
  Holon
 • [Quote]Хората си купуват това което харесват и могат да си позволят. Не е нужно да е фунционално на 100%. [B]Достатъчно е дори само да го искаш[/B] [/Quote] Абсолютно съм съгласен (yes) Масата се води от визия и форми, които не са нужни да са обяснявани с нещо логично или функционално, а даже е желателно да са необясними и емоционално-възбудими. А wallker е изказал едно хубаво и критично мнение, което е валидно за повечето, които виждат отвъд обичайното.
  Tadj
 • Напълно съм съгласен с Николай, аз харесвам всички смартове, но истината за мен е само една, и винаги ще остане такава, без значение какво се говори по форумите. Ползвам съм всички Андроиди, но Айфон-а винаги е бил подръка, ако се "затъжа". Начин на мислене не се променя. Фен ли си, край. Това е доживот, във всяко едно нещо в живота е така. Като се почне от ядене и се свърши до предпочитание за кола или дори град за живеене. Ако не бяхме различни щеше да е скучно.
  Holon
 • Сигурен ли си, че мнението ти е миродавно за всички хора. Явно имаш твърде ограничено мислене за индивидуалноста при всеки един човек...
  nikolaiii
 • Всъщност става дума не за това, че трябва да си запалянко от конкретен отбор, а тъкмо обратното - че запалянковщината е много далеч от истината.;)
  mkpetrov
 • Общо взето в каквито среди се движи човек такъв е и модела му на поведение и мислене... Така, че нищо ново няма в мнението ти. Никой левскар не е станал цесекар и обратното... Някои неща и хора просто не се променят, така,че изобщо не се влияя от мнение на хора, които са крайни дори в некомпетентността си... Хората си купуват това което харесват и могат да си позволят. Не е нужно да е фунционално на 100%. [B]Достатъчно е дори само да го искаш [/B] http://i.imgur.com/GWakVIe.jpg
  nikolaiii
 • Май гроздето е кисело........... :)
  бай иван
 • Мен пък ми харесва едг версията, уникални извивки, и много е приятно да се гледа как иконите се изкривяват... Но аз съм си малко кифла, така, че не съм добър пример(whistle)
  Holon
 • Нищо ново не придава, само по-чупливо стъкло, грозен вид и неудобство при гледане на филми и играене на игри. ;)
  hddsoft
 • [Quote][B]В Galaxy S6 edge тези извивки нямат кой знае колко интересна функционалност[/B], но в Galaxy S6 edge+ това ще се промени, твърди информация на Phone-probe.[/Quote] [Quote]Браво на Самсунг. Отново са най-добрите. [/Quote] Най-добрите в маркетинга, предполагам имаш предвид? Иначе определено съм им благодарен, че ми отварят очите, как се правят пари с малко подобрения и нововъведения, които обещават или направо започват да ги прилагат в по-следващите модели. Наистина ми е любопитно - това извито стъкло какво толкова ново придава, като опции, че все още държи толкова висока цена - 1200лв :X
  Tadj
 • Или по-скоро как да не го правим. :D "Това е мега куул. Купувай, за да си куул, и не му мисли много".(no)
  mkpetrov
 • По темата: За този вид функционалност (както те твърдят), ще се убедя че наистина е такава, едва когато и другите марки започнат да я предлагат (извит отстрани екран). А до тогава, всичко е само маркетингови трикове и опити за промиване на мозъците ни. Предпочитам да я нямам тази функционалност, за сметка на по-корава сменяема батерия и слот за карта памет. Не ми трябват и луксозните им стъкла на задния панел, само вдигат цената с това, а функционалността е... да си изпуснеш телефона по-лесно, за да си купиш нов! Който е против, това което казвам, значи вече е с промит мозък... Извън темата: Не знам за вас, но на мен ми писна да слушам за буклуците им... Познавам много хора със Samsung около мен и от тях разбирам, че само Note серията е що годе читава. За останалите им продукти не чух едно положително мнение от моите приятели. Всеки се кани да сменя на iPhone или Lumia. По-бедните, а и повечето предпочитат да изчакат новите модели Lumia.
  Wallker
 • Пак се опитват да ни учат как да мислим :(
  baraev
 • Извитата част беше функционална при Ноута където можеше да работи самостоятелно от останалата част.Тук не виждам особена файда - контактите за бърз достъп е къде по-удобно да си ги сложиш в папка на хоума(както съм си го направил), за приложенията същата работа вместо да си чекнеш пръстите да ги стигнеш отстрани.
  AVKansazov
 • хаха жалко, че повечето хора не мислят, като теб. А за извитият екран, силно ме съмнява да убедят хората, че им е нужен колкото и функционален да го направят. Просто ще си остане нещо по-различно от останалите смартфони, но приложението му е никакво.
  IPS_IPS