Кампания на Huawei ни стимулира да помогнем на семейства с деца в нужда

Кампания на Huawei ни стимулира да помогнем на семейства с деца в нужда

Повечето от нас ползват социални мрежи, в които почти ежедневно споделяме коментари. Нова кампания на Huawei под надслова “Be Present” обещава да даде допълнителен смисъл на коментирането в интернет, като го направи важно за намиращите се в нужда семейства с деца. Как точно? Компанията иска да ни стимулира през този празничен сезон да оставим смартфоните си настрана, за да прекараме по-пълноценно времето с любимите ни хора, но преди да го направим, се обръща към нас с молбата да оставим един специален коментар във Facebook, който ще помогне на нуждаещи се от подкрепа семейства.

Достатъчно е да напишете коментар с хаштаг #BePresent под специалния пост в страницата на българското подразделение на Huawei, който включва видеото на кампанията, а за всеки от тях компанията ще дари по 1 лв. за нуждаещите се български семейства с деца. Кампанията ще продължи до края на 25 декември, а след това събраната сума ще бъде предадена на сдружение “Holiday Heroes”, което под формата на продукти ще я насочи към хората, за които всеки лев има голямо значение. Инициативата се подкрепя още и от Орлин Павлов, Михаела Филева, Драго Симеонов, Гери Турийска и Нели Хаджийска, които също ще споделят коментари и ще призоват всички да се включат в името на благородна кауза.

Иначе кампанията на Huawei #BePresent се провежда в 26 страни от Централна и Източна Европа и Скандинавския регион и е подкрепена от клип, който трябва да ни накара да се замислим как прекарваме времето си заедно. Видеото показва малко дете, което единствено в семейството е изпълнено с очакване на Коледа, докато неговите близки са насочили цялото си внимание към своите мобилни устройства. В един момент светлините от празничната елха светват ярко и привличат вниманието на цялото семейство, което оставя джаджите настрана и се събира за този специален момент.


Втора употреба с гаранция