Кампания на Telenor с над 1 500 000 изненади през приложението MyTelenor

Кампания на Telenor с над 1 500 000 изненади през приложението MyTelenor

Днес в приложението MyTelenor стартира нова кампания на Telenor, която обещава да подари над 1 500 000 подаръци до края на месеца. Инициативата се казва "Сладки изненади" и позволява на всеки да получи подарък чрез кликване на специалния банер в приложението - това може да се направи веднъж в рамките на деня.

Изненадите са различни и могат да бъдат заявени само в деня на изтеглянето им, а освен това има възможност да бъдат подарени на друг потребител на Telenor. Сред подаръците са пакети допълнителни мегабайти (250, 500 или 1000 MB) с валидност 24 часа и кодове за отстъпки на продукти в онлайн магазина на оператора.

Има още и кодове за намаления на продукти от партньори като Sport Deport, Laptop.bg, Praktis, The Body Shop, Happy Bar & Grill, Raya Toys, Комсед и др. Като част от кампанията Telenor споделя още рецепти за коледни сладкиши и дава възможност за изпращане на дигитални коледни картички.

Другата промоция на Telenor носи удвоени мегабайти за целия срок на договора с планове Тотал+ и Интернет. Предложението важи за плановете Тотал+ 26.99 и планове Интернет 15.99 или по-високи при подписване на двугодишен договор. Удвоените мегабайти са валидни на територията на България за първите 24 месеца от сключване на договора.