Китайски търговци вече приемат предварителни заявки за iPhone 5

Китайски търговци вече приемат предварителни заявки за iPhone 5
Apple може все още и да не са обявили официална дата за премиерата на следващия си телефон, но това не пречи на китайските търговци вече да приемат предварителни заявки за телефона. В най-голямата платформа за търговия в Китай Taobao вече могат да се намерят множество предложения за поръчка на iPhone 5. Някои от тях се правят само срещу депозит от 1000 юана, или около 161 щатски долара, но част от търговците искат пълната цена на устройството от 1349 долара. От Reuters са се свързали с хора, които продават телефоните, и те са обяснили, че възнамеряват да купят новия iPhone след старта на продажбите в САЩ или Хонконг и да пренесат бройките нелегално в Китай преди официалната премиера на телефона за местния пазар. Очевидно е, че при тези обстоятелства купувачите няма как да получат точна дата за доставка.

Аксесоари за:
 • Мисля, че лаптопите ще бъдат заменени от смартфони и таблети. Преди 4 години, през 2008 когато излезе първият нетбук Asus Eee PC 701 имаше такава еуфория около достъпната му цена и мобилност. Сравнен с GALAXY Note този нетбук е направо смешен. Все още цената на GALAXY-то е висока и това забавя масираното изместване на нет-боклуците и другите пишущи машини.
  A4i
 • Те там нямат ли по-добри смартфони вече.
  Dragomaneca
 • Абе стига си писал глупости. Изключвам факта, че тук се говори за Apple. Кажи ми кой нормален човек ще си поръча предварително нещо, което дори не е излязло?! Не знае как ще изглежда, какви характеристики ще има, цената му и т.н. Това само болен мозък може да го направи. Като онзи, който си беше продал орган за да си купи телефон (няма да споменавам марка).
  nmnikolov
 • Има много хубави неща около iPhone. Например цената. В американският Apple Store тя е $649 за отключен телефон, без договор с оператор. Това е така за всеки нов модел от 3GS насам. Коя друга марка може да се похвали с подобна предвидимост? Също такава предвидимост има и при хардуера. Всеки следващ модел е със здраво подсилена графична подсистема, а всеки втори е с ново поколение CPU. Apple разработва, купува и влага нови техмнологии, като си плаща за такава изработка, която дори проиводителя (LG, Samsung)не желае да вложи в собствена джаджи. Например екраните на LG са твърде скъпи за техен собствен телефон. Така е и с чипсетите на Samsung. От няколко години насам SGS е със 2 пъти по-малък чипсет от този в iPhone.
  A4i
 • Да, защото "различните" хора са тези, които не могат да пишат и ги бият комплексите, нали? Ахаха, жегата ме подтикна да вляза тук и някой ми е махнал бана. Интересно! :D
  keyone
 • Дам, колко е хубаво сред природата (whistle):D
  Beчния