Компанията Innostream ще произвежда и за европейския пазар

Компанията Innostream ще произвежда и за европейския пазар
Корейската компания Innostream – производител на GSM телефони, обяви, че ще разшири своето присъствие на европейските пазари. В потвърждение на това тя представи няколко нови модела мобилни телефони с интегрирани камери.
Новите модели на компанията Innostream са много компактни и елегантни. Сред моделите се отличават INNO75 – «слайд» телефон с интегрирана камера, поддръжка на MP3 и MPEG-4 и INNO50 – снабден с мегапикселова камера.
Моделите поддържат флаш анимация и функция Real Music Bell, позволяваща да се използват качествени мелодии за входящо повикване във формат .mp3.
Продукти на Innostream се продават в Русия и Италия, но компанията ще продължава да разширява пазарните си позиции и в други европейски страни. Планира се откриване на представителства на фирмата във Великобритания, Русия, Германия и Турция, а представителство в Италия ще бъде отворено още това лято.

Кратко представяне на Innostream Inc.
Компанията - разработчик и производител на GSM телефони, е основана през 2000 година. Благодарение на ниските цени и високото качество е завоювала лидерски позиции на пазари като Китай, Хонконг, Тайван, Тайланд и Малайзия. Доходите на компанията за 2003 година са 170,5 млн. долара.
Повече информация за други модели мобилни телефони на Innostream http://mobilebulgaria.com/mobiles.php?producer_id=76 .