Конкурс на Huawei подарява P40 Pro и други награди

Huawei иска да даде възможност на своите фенове да използват своето въображение в новия конкурс „Speak Imagination”, който ще им позволи да се включат в създаването на истинска реклама на Huawei P40 Pro. Това е чудесна новина, защото най-добрите 4 истории от България, Австрия и други държави в Европа ще бъдат наградени именно с Huawei P40 Pro. За най-оригиналните 4 истории от България ще има и по един говорител Huawei Мini Speaker.

Препоръчани оферти

Huawei отправя креативното предизвикателство към всички да станат част от екипа, който създава реклами за Huawei P40 Pro. Първата част на рекламата вече е написана и заснета - сега е ваш ред да я довършите. Това е видеото, с което стартира предизвикателството на компанията и то е заснето с Huawei P40 Pro.

Историята започва в стар склад. Там един добре облечен мъж – може би бизнесмен, може би таен агент, взима със себе си Huawei P40 Pro и Huawei FreeBuds 3 и… скача през прозореца. Какво се случва след това? Това се решава от феновете, които могат да предложат собствен сценарий за развръзката на тази рекламна история, а най-добрите идеи ще бъдат заснети с Huawei P40 Pro.

Конкурсът е разделен на четири етапа, които съответстват на основните функции за видеография на Huawei P40 Pro: етап 1 - Slow motion, етап 2 - Zoom, етап 3 – AI Best Moments, и етап 4 - Night mode (Нощна сцена).

Ето и самата механика на състезанието. Конкурсът Speak Imagination стартира на 13 май с откриващо видео и предизвикателство Slow motion. Следващите етапи започват съответно на 18 май (с функцията Zoom), 20 май (AI Best Moments) и 22 май (Night mode). Конкурсът продължава до 24 май, а финалната реклама ще бъде излъчена около 15 юни.

За да се включите в предизвикателството на играта #SpeakImagination, трябва да оставите коментари под всеки пост с предизвикателство, публикувано на официалната Facebook страница на Huawei Bulgaria. Най-добрата идея ще бъде заснета и може да спечели новия P40 Pro.

Победителят във всеки етап от играта Speak Imagination ще получи Huawei P40 Pro. Това ще са четирите най-добри истории от Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Литва, Латвия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна. Най-оригиналните 4 истории в България ще получат награда – Huawei Mini Speaker.

Пълните условия на играта са тук.