Ето каква е цената на Poco F2 Pro в България

Ето каква е цената на Poco F2 Pro в България

Съвсем наскоро Xiaomi представи новото попълнение в бранда Poco – Poco F2 Pro. Устройството е наследник на популярния модел Poco F1, който преди две години ни изненада с мощните си параметри и ниската си цена. Сега Poco F2 Pro може да бъде поръчан през нашия онлайн магазин, като доставките започват през следващата седмица.

Poco F2 Pro включва AMOLED екран с диагонал 6.67 инча, резолюция Full HD+, вграден скенер на отпечатъци и поддръжка на технологията HDR10+. Липсва отвор или прорез в екрана, а това е възможно благодарение на поставянето на 20-мегапикселовата селфи камера в подвижен механизъм.

Сред основните параметри са още чипсет Snapdragon 865 с 5G модем, 6/8GB LPDDR5 RAM и 128/256GB памет за файлове от тип UFS 3.1. Батерията е с капацитет 4700 mAh и поддържа технология за бързо зареждане при 30W. Основната камера е четворна и е поставена в кръгла секция на гърба на корпуса. Тя включва 64MP сензор Sony IMX686, 13MP с ултраширокоъгълен обектив, 5MP телемакро камера с автофокус и 2MP за боке ефекти.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Да и аз направих сравнение и се позачудих кой би си заслужавал повече в момента. Можем да добавим и 90 херца на OP7P и евентуално качеството на дисплея (там няма още как да сме сигурни) плюс това, което ти изброи, но цената му не мърда въобще, а стана година откакто се появи на пазара (оглеждам се за версията 8/256, а Теленор предлагат само 6/128) 1150-1200 лв.
    venciminchev
  • Не видях да има стерео колони, за разлика от oneplus... Камерата на 7 про е по-добра. Има оптичен зум, в покото няма. 7 про ми идва на 820 кинта от Теленор, но си ме гложди note с писалка, че не съм имал никога. А и да сменя малко лагера. :lol:
    Вито
  • 900 лв. в Алиекспрес с безплатна доставка от Европа. Никъде все още не виждам да се предлага 8/256 версията. 6/128 също би трябвало да е с LPDDR5... Телефона определено е много интересен, с тази цена си заслужава вниманието. Бях хвърлил око на Oneplus 7 Pro, понеже съм фен на концепциите в пълен дисплей, но тук май има по-добър наследник.
    venciminchev
  • Има грешка в текста 6/128 е с LPDDR4X рам, а 8/256 е с LPDDR5. Другото е, че цената е абсурдна в България за момента.
    xaxo_xixi