Концертът „Независим” е спонсориран от GloBul ;)!

Концертът „Независим” е спонсориран от GloBul ;)!
Зала „Христо Ботев” в София ще се разтърси от концерт-спектакъл на Руши Видинлиев. b-connect и младата поп звезда са подготвили специални светлинни ефекти и декори, които ще създадат подходяща атмосфера и много настроение за публиката. Концертът „Независим” е продължение на сътрудничеството между GloBul и Руши, започнало през лятото на 2003 година със серия от морски концерти под мотото „b-connect beat”.
Сценографията е дело на Коста Костадинов. Освен любимеца на тийнейджърите, в спектакъла със специалното участие на Диляна Никифорова ще танцуват и балерините на Нина Петровска. Цялостната режисура е на Кирил Божинов-Кико и на самия Руши Видинлиев.
По-рано миналата седмица Руши гостува във Варна, където изнесе концерт пред двехилядна публика. В продължение на 2 часа на 5 март поп певецът и неговият екип създадоха уникален спектакъл за феновете, а щастливката Йордана Самедова получи лично от поп звездата голямата награда от томболата на b-connect – якето на Руши Видинлиев, което той е носел по време на записите за първия си албум.