Корея иска да забрани изключването на звука на камерите

Корея иска да забрани изключването на звука на камерите
Южна Корея обмисля идеята да забрани премахването на звука от затваряща се бленда, който издават камерафоните при снимане. Ако забраната бъде приета, корейците съвсем няма да са първите, които въвеждат подобна регулация. Преди тях подобна забрана беше въведена в Япония и други страни. От корейската комисия по комуникациите обсъждат идеята с компании като Samsung, LG, Apple и Google. Идеята, както можете да се досетите и сами, е, да бъде предотвратено заснемането на хора без тяхното съгласие. Това представлява сериозен проблем за жените в Южна Корея, тъй като, изглежда, някои мъже трудно се въздържат пред късите поли на южнокорейките.

 • Повече такива картинки да слагате :)
  Parmenion
 • [Quote]Идеята, както можете да се досетите и сами, е, да бъде предотвратено заснемането на хора без тяхното [B]съгласие[/B].[/Quote]Виждал съм модели, които "щракат" малко след реалната снимка. С какво ли време за реакция и "съгласие" разполагат хората, които стават обект на неочаквана воайорска папаращина? Чуваш "щрак" и какво правиш - разбираш, и не се съгласяваш. Е, и? Тъпа история.
  Sage
 • Понеже сигурно не може направо да се снимат клипчета? Да не говорим, че има много ситуации, в които тишина при снимане си трябва, макар снимките да не са "неморални". Поредния пример за това колко умствено увредени са властите по принцип. А между другото то в япония нали има закон и да се цензурира порното.(woo) Но в същото време не е несаконно да се снима.:|
  mkpetrov
 • Хахаха страхотна новина,напълни ми душата :D
  frenchdopeboy