Корпусът на HTC M7 вече може да се закупи онлайн

Корпусът на HTC M7 вече може да се закупи онлайн
Вече видяхме снимки на следващия флагман на HTC, за които се твърди, че са съвсем автентични и показват смартфона в неговия реален вид, но следващата порция от кадри хвърля нова светлина върху модела с кодово име M7. Те идват от сайта ETradeSupply и на практика показват един от основните компоненти на телефона - неговия корпус, който помества останалите части. Той не носи някаква особена информация, но все пак потвърждава истинността на по-ранните снимки, за която не бяхме особено сигурни.

Според сайта размерите на корпуса подсказват, че екранът ще е с диагонал около 4,7", а наблюденията им показват, че предната част на корпуса е изработена от алуминиева сплав. Задната част прилича много на тази в HTC Droid DNA, но с някои промени в детайлите. Върху корпуса присъстват отвори за microUSB порт, жак за слушалки и бутони за включване и за контрол на звука. Интересно е, че върху панела е оставено и място за бутон за камерата, което е добре дошла промяна, тъй като от много време в телефоните на компанията с Android липсваше такъв. Върху снимките се забелязват отвори за високоговорител и под екрана, което ни накара да си спомним за този кадър на M7, който най-вероятно е просто схематично изображение на телефона.

Според досегашните слухове смартфонът ще има екран с резолюция 1920 х 1080 пиксела, което означава, че ще предложи впечатляващата пикселна гъстота от 469 ppi. Очакваме да има четириядрен процесор Snapragon S4 Pro с честота 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB вградена памет и 13МР камера. Скорошни слухове подсказаха, че премиерата на модела няма да се състои на мобилния конгрес в Барселона, а няколко дни по-рано - на 19 февруари. По-късно Елдар Муртазин от Mobile-Review.com спомена 17 февруари като дата за събитието в Лондон.

http://www.etradesupply.com/blog/htc-m7-housing-parts-leaked/
http://www.etradesupply.com/oem-htc-m7-housing.html