Кратко видео на Google Nexus 10

Кратко видео на Google Nexus 10
Вече видяхме снимки на таблета Google Nexus 10, който най-вероятно щеше да бъде представен утре, но заради сложните климатични условия в Ню Йорк премиерата му ще се забави. Докато чакаме официалната информация, онлайн се появи видео, което - макар и кратко - ни показва таблета в действие. То отново е заснето от сайта Brief Mobile и дава информация за екрана в заключено положение и донякъде за интерфейса - прави впечатление, че той наподобява на този в Nexus 7.

Той е на място при устройството с по-малък екран, но в Nexus 10 като че ли не използва най-добре екранното пространство. Разбира се, възможно е това да не е финалната версия на платформата в таблета и ще трябва да изчакаме официалното представяне, за да разберем каква е истината.

http://briefmobile.com/googles-nexus-10-caught-on-video

 • all about samsung казват, че финалният дизайн още не е \"изтекъл\". има надежда
  chilko
 • Дизайнът е ужасен, сещам се за поне пет таблета с андроид, които са с по-добър дизайн. Дано цената да компенсира дизайна. :)
  makeno
 • Аз не знам какъв дизайн очаквате от 10\"-ова плочка :( Хубав си е дизайна, най-много ми харесват говорителчетата, че са отпред. Лошото е, че май и тук ще минем без слот за карта. Не ги разбирам... (и не, няма да намесвам ябълките).
  fintaraBG
 • Идеята е ясна защо е така за да може да се хваща от всички страни понеже ако е тънка рамката пръста ти ще се пада върху екрана. Но и на мен не ми харесва дизайна му можеха да се постараят повече. Освен ако не изкочат с много ниска цена тогава може и да ми хареса (woo)
  benx1111