Опаковката на Motorola Razr изглежда интересно

В края на миналата година Motorola обяви, че заради по-високото от очакваното търсене на новото издание на Razr ще промени леко датите за старт на предварителните поръчки и продажбите отвъд океана, за да отговори по-добре на потребителския интерес. Изглежда, че пазарният дебют на устройството наближава и то вече е в масово производство.

За това научаваме от публикация в китайската социална мрежа Weibo на генералния мениджър на Lenovo за Китай Жин Чен. В нея той споделя и снимки на опаковката на Motorola Razr. Конкретният вариант на телефона е с продуктов код XT2000-2 и разполага с 6GB RAM и 128GB памет за файлове. Кутията има специфична форма с триъгълен дизайн и прозрачен капак, от който е видимо логото на Motorola.

Motorola Razr разполага с Flex View pOLED дисплей с диагонал 6.2” и резолюция 2142х876 (21:9) пиксела, който се сгъва вертикално. Отвън под 3D стъкло Gorilla Glass има и втори 2.69” Quick View OLED сензорен дисплей с резолюция 800х600 (4:3) пиксела за достъп до нотификации, заснемане на селфита, възпроизвеждане на музика, ползване на Google Assistant и др.

Телефонът ползва чипсет Snapdragon 710, а батерията с капацитет 2510 mAh поддържа зареждане при 15W. Motorola Razr има две камери – вътрешна 5MP (f/2.0) и външна 16MP (Sony IMX517, f/1.7) с поддръжка на EIS и с нощен режим Night Vision. И двете камери поддържат лицево разпознаване. Сред останалите особености на телефона откриваме NFC, капацитивен сензор за отпечатъци в бутона за включване, нано покритие срещу водни пръски, 4 микрофона, USB 3.0 Type-C порт и Android 9 Pie.

Източник: Gizchina