Lenovo може да пусне версия на Yoga Book с Chrome OS

Lenovo може да пусне версия на Yoga Book с Chrome OS

Lenovo Yoga Book е едно от най-интересните устройства, които получиха премиерата си през миналата седмица по време на изложението IFA, и се оказва, че не е изключено по-късно да се появи във версии и с други операционни системи в допълнение на обявените Android и Windows 10. От интервю на TechRadar с Мат Лазар от компанията става ясно, че неговият екип обмисля сериозно вероятността за добавяне на съвместимост с Chrome OS и особено в светлината на задаващите се големи промени в работата на платформата, включително възможността за работа с приложения за Аndroid. Засега няма информация кога може да стане това, но явно първо ще трябва да почакаме появата на Yoga Book в магазините.

Източник: TechRadar

  • Хром ОС е тежко модифицирана Gentoo дистрибуция на Linux, и е облачно базирана. Дано да освежат възможностите, защото към момента е много ограничаваща операционна система :)
    obje
  • Ето: [Quote]Google Chrome OS е малка и лека, Linux базирана операционна система състояща се от браузър и малък брой допълнителни програми.[/Quote] Ако мислиш че, Гугъл са китайска компания, значи и Хром ОС е китайска като лаптопчето. :D:D:D
    Rosen Petkov