LG Optimus G Pro е първият смартфон с процесор Snapdragon 600

LG Optimus G Pro е първият смартфон с процесор Snapdragon 600
Преди дни LG сподели някои детайли за корейската версия на смартфона Optimus G Pro и изглежда, дойде време за разкриване и на останалите подробности за смартфона, който се надяваме да видим и в Европа. Продажбите на Optimus G Pro в Южна Корея започват на 20 февруари, а през второто тримесечие ще се появи и в Щатите. В Япония също се предлага, но във вариант с 5" дисплей.

LG Optimus G Pro разполага с 5,5" Full HD (1920x1080) дисплей с пикселна гъстота 400ppi и е първият смартфон, който използва процесор Qualcomm Snapdragon 600. Той е четириядрен и с максимална честота на работа от 1.7GHz и беше представен преди броени седмици по време на изложението CES 2013. Сред останалите характеристики откриваме 2GB RAM, 32GB вградена памет, microSD слот, 13МР основна камера, предна 2.1МР камера, Android 4.1.2 Jelly Bean и батерия с капацитет 3140 mAh. Сред софтуерните добавки са опция за едновременен запис на видео от двете камери, което се комбинира в едно и възможност за правене на 360-градусови панорами.

 • Хайде сега всички си вземете от чекмеджето старите нокиа или сони ериксон, която е с 2 инча екран и се порадвайте, че вече не трябва да ги ползвате :) И аз го имам този проблем след като ползвам таблета. Имам нокиа 5530 от 2010-та година и вече не съм в състояние да я ползвам. Не само заради размерите, но и заради вида на екрана.
  vYv
 • И аз съм на същото мнение, има едни познати с айфони и, като го хвана в ръката направо се губи, друго си е 4,8 екранче
  aliask
 • Сейм (yes) Точно копие на Ноут 2.
  Ванката
 • [Quote]На външен вид е копие на s3. [/Quote]По-скоро на Ноут 2 :)
  KOBRETI
 • Това го говоря откакто си взех Стрийка преди 2 години... Под 5 инча вече не падам... Ноут2-то ми е перфектно :)
  KOBRETI
 • Автор: AVKansazov Дата: 18.02.2013 10:11 Ако знаеш как се свиква с тези \"големи\" екрани. Минах от 3,2 (нокия с6) на 4,8 с мисълта как ли ще се оправя с такъв грамаден телефон с моите малки ръце но като поработих малко резултата беше... че вече не мога да работя добре с нокията и всеки телефон дори с 4,3 ми се вижда неудобно малък. Едно е да хванеш такъв телефон и да го повъртиш в ръцете друго е да работиш с него поне 1-2 месеца.Друго ще приказваш тогава за размерите. Напълно те подкрепям колега. Много си прав!!!
  babdeyd
 • Ако знаеш как се свиква с тези \"големи\" екрани. Минах от 3,2 (нокия с6) на 4,8 с мисълта как ли ще се оправя с такъв грамаден телефон с моите малки ръце но като поработих малко резултата беше... че вече не мога да работя добре с нокията и всеки телефон дори с 4,3 ми се вижда неудобно малък. Едно е да хванеш такъв телефон и да го повъртиш в ръцете друго е да работиш с него поне 1-2 месеца.Друго ще приказваш тогава за размерите.
  AVKansazov
 • Ако намалят екраните на 4\"-4,3 мисля че ще имат повече почитатели.
  dellos