Нова информация за Samsung Galaxy S IV

Нова информация за Samsung Galaxy S IV
Благодарение на доклад от корейски анализатори в интернет се появи нова информация за очаквания Samsung Galaxy S IV, която не разкрива някакви неизвестни детайли, но потвърждава вече известната информация. Според данните смартфона ще има 5" дисплей с Full HD резолюция, 2 GB RAM и ще работи с Android 4.2. Като процесор се посочва Exynos 5440, който е четириядрен и е базиран на двуядрения в таблета Nexus 10, макар че някои слухове подсказваха, че телефона ще е 8-ядрен чип. Като премиера на телефона се посочва март, а продажбите най-вероятно ще започнат в началото на април. Според скорошни слухове представянето ще се състои на 15 март.

http://android.caotic.it/2013/02/esclusiva-samsung-galaxy-s4-lancio-a-fine-marzo/

 • Ами 8-ядреният трябва да е доста по-икономичен, а на този етап все ми се струва, че точно това е най-важното. Другото вече са кажи-речи само цифри, на които определен тип юзъри да се кефят, че имали най-най.;) Лично мен ни най-малко не ме интересува кой с какви бенчове мачка. Не играя игри, но все си мисля, че и да го правех, пак нямаше да имам нужда от още мощност (Още по-малко пък процесорна - за момента като цяло са по. Така че ако 4-ката не се различава по отношение на енергопотребление, направо може да я кръстят S3S.;)Все пак и дисплея няма накъде да го увеличават в тази серия при наличието на Note-серията.:)
  mkpetrov
 • Според мен е по-важно Android 5.0 да е по-оптимизиран за работя с процесори с повече от едно ядро, иначе тези 4 ядрени и 8 ядрени процесори стават само реклама и маркетинг.
  vixfix
 • Каква конкуренция да избият - те и сега са си номер 1 (woo)(woo):D
  Belefor
 • И, какво лошо има ако е с Exynos 5440? Пак, ще закопаят другите и с тоя процесор! Базирани Кортекс А15 ядра по 28 нанометра на 1,7 гх направо, ще ги смачка и Тегри и Крайтове..:P
  Ванката
 • Има цял месец до представянето му на изложението, а до тогава всеки както иска спекулира с информация от където и да е.
  centur