LG Optimus L7 вече в продажба в България

LG Optimus L7 вече в продажба в България
Смартфонът LG Optimus L7, част от серията L-Style на LG с новата концепция за дизайн на компанията, вече може да се намери и на нашия пазар в бял и черен цвят. Устройството е снабдено с ярък дисплей NOVA с диагонал 4,3" (800 х 480 пиксела), използва Android 4.0 и на практика е най-добрият модел във въпросната серия, от която наскоро започнаха продажбите и на модела L3. Стилният смартфон има дизайн, допълнен от метални елементи, не разполага с хардуерни бутони и добавя плъзгащ предпазител на порта за microUSB порта - елементи, които видяхме и в дизайнерския модел LG PRADA 3.0.

Optimus L7 е с дебелина 8,7 мм и разполага с подобрена 5MP камера, а автофокусът й се осъществява за 0,6 секунди. Смартфонът е снабден с процесор Qualcomm MSM 7227A с работна честота 1GHz и използва най-новата версия на Android - Ice Cream Sandwich. Достъпната вградена памет е до 2,7GB, налице е предна VGA камера, а батерията е с капацитет 1700 mAh.

<iframe width="580" height="393" src="http://www.youtube.com/embed/lQgM8j6jzwM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>