LG с три нови попълнения в серия K

LG с три нови попълнения в серия K

LG анонсира официално три нови модела в серията смартфони K, а това са К42, K52 и K62. За наличието на първия от тях съобщихме съвсем наскоро, а сега разполагаме с детайлна информация и за останалите два. На този етап липсват официални снимки, тъй като публикацията в страницата на корейците е била премахната своевременно.

Сред общите черти при тях са наличието на дисплеи с диагонал 6.6 инча, батерии с капацитет 4000mAh, а освен това те покриват и военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G. Моделите се очакват в Европа през октомври, но на този етап не става ясно с какви цени.

LG K62 използва LCD екран с диагонал 6.6 инча, резолюция Full HD+, съотношение на страните 20:9 и отвор, в който е поставена 28-мегапикселова селфи камера. Сред основните параметри са още неназован чипсет с осемядрен процесор с тактова честота 2.3GHz, 4GB RAM и 128GB разширяема памет.

Моделът разполага с четворна основна камера, която включва 48MP сензор, 5MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за макрокадри и 2MP за боке ефекти. Налична е функционалност за предаване на живо в YouTube директно през приложението на камерата.

Сред останалите параметри са Android 10, отделен бутон за стартиране на Google Assistant, USB Type-C порт, както и поставен отстрани на конструкцията четец на отпечатъци. Телефонът ще е наличен в бял и син цвят. Както K62, така и K52 имат защитно матово покритие срещу отпечатъци на гърба.

LG K52 е почти идентичен с K62, като тук откриваме 13-мегапикселова селфи камера. Вградената памет за файлове също е по-малко, а по-точно 64GB, като отново е разширяема. Устройството ще се предлага в бял, червен и син цвят.

Източници: LG (премахнат), Geeky Gadgets

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция