Ето кога LG ще представи новия смартфон Velvet

Ето кога LG ще представи новия смартфон Velvet

От известно време знаем, че LG подготвя нов смартфон с името Velvet, който ще включва и интересен дизайн. Сега вече знаем и кога ще е премиерата на устройството, за която разбираме от клип, споделен от компанията в YouTube. Анонсът за новото устройство ще е на 7 май, а тогава ще научим и всички детайли, свързани с този интересен смартфон.

Препоръчани оферти

Припомняме, че LG Velvet ще ползва чипсет Snapdragon 5G 765, което означава, че смартфонът няма да е позициониран като флагмански модел. Налична ще е тройната основна камера, която включва издаден главен сензор, а под него са поставени още два и светкавица, които са на нивото на стъкления панел. Velvet ще има 3.5 мм жак за слушалки в долната част на корпуса.

Прави впечатление симетричния профил на устройството и двата извити панела, които се срещат в тънката метална рамка. Дисплеят изглежда също ще е извит, а в него има малко капковидно изрязване за селфи камерата. Забелязваме силно намалените рамки около дисплея - само горната и долната са малко по-широки, но въпреки това са много по-малки от наличните в досегашните телефони на корейците. LG Velvet ще се предлага в бяло, черно, зелено и градиентен цвят между розово и оранжево.