LG V60 ThinQ 5G с разочароващ резултат от DXOMARK

LG V60 ThinQ 5G с разочароващ резултат от DXOMARK

Специалистите от DXOMARK споделиха най-новото си ревю, което е на последния флагман на LG V60 ThinQ 5G. Устройството получава 100 точки (103 за снимки и 93 за видео), а това го поставя на една позиция със Samsung Galaxy S9+.

Сред силните страни на смартфона при снимки са широк динамичен обхват при ярка околна светлина и на закрито, приятен цвят при ярка светлина и точен баланс на бялото, добър детайл при ярка светлина и т.н. Като недостатъци се отчитат наличието на шум при всякакви условия, липса на детайли при далечен зуум, както и шум и липса на детайли при ултраширокоъгълни кадри.

При заснемането на видео силните страни на модела са по отношение на бързо адаптиране на автофокуса, ефективна стабилизация, в повечето случаи точна експозиция и др. Сред минусите са ограничен динамичен обхват и нисък контраст в някои ситуации, ниски нива на детайлите, както и неефективна стабилизация при определени условия.

Източник: DXOMARK

 • Аз бях се навил преди известно време за него, но няма наличности, а и го предлагаха - поне тогава - само на пазара в САЩ на някакви невероятни цени.

  Като цяло не е лошо устройство, но на тази цени и съответно с тази памет в пазар от много устройства със сходни параметри и на по-приемливи цени, е а no-go, както и да го погледнеш.
  MEnergy
 • Понеже съм с V20 следя този модел.
  Ще изчакам обаче да падне цената. Ще ми е ентересно ако има вече собственици с LG V60 да споделят впечатления
  ogimag
 • Изпълзя, и... а се и се скри пак в дупката !
  Боби13
 • Вие си останахте, обаче, в 2006-та и не мръднахте от там, а? Кой нормален взима на сериозно това недоразумение DXOmark?!? Това е една доказано корумпирана структура и там начело е този, който плаща повече. LG не са като онези копирачи и вирусоразпространители китайците, и съответно не искат да плащат. Само да вметна, че Lumia 1020 и Нокиа 808 бяха на доста последни места в тази класация, което е показателно, че там работят дори по-големи лапачи от тези в СЗО.
  strikercho