Logitech UE Boom 2 ще осигури по-силен звук и пълна водоустойчивост

Logitech UE Boom 2 ще осигури по-силен звук и пълна водоустойчивост

През новата седмица Logitech се кани да представи следващата версия на един от най-популярните безжични високоговорители – UE Boom. Устройството получи високи оценки от потребителите, заради качествения 360-градусов звук и устойчивото на вода покритие, но скоро ще получи съществени подобрения. Като цяло компанията ще запази познатия дизайн, но все пак ще му направи малки промени.

Почти незабележима е модификацията на горната страна и на бутона за включване, а долната страна вече има дизайна на по-големия събрат UE Megaboom. В нея под гумени капачета, които могат да се свалят, са скрити microUSB порта за зареждане и аудио входа за връзка с устройства без Bluetooth възможности. Между тях отново има метална халка за закачване, която може да се развие, за да може говорителя да се монтира например на триножник.

Според информацията, която получихме, UE Boom 2 ще има значително по-силен звук от предшественика си, който вече осигурява много впечатляващo звучене. Logitech ще обнови и мобилните си приложения, които ще дадат възможност за свързването към един източник на звук на 11 високоговорителя от трите модела, които предлага в момента – Boom, Megaboom и Roll. Джаджата има и променена опаковка, която може да се ползва и като твърд калъф за съхранение и пренасяне.

Устройството отново ще има батерия за 15 часа на автономна работа, но вече е сертифицирано по стандарта IP7, което му гарантира пълна водоустойчивост за 30 минути на дълбочина 1 метър. В този случай очевидно няма как да се слуша музика, но все пак добавката е полезна. Добавена е и удароустойчивост. Първото поколение на Boom е IP4 сертифицирано, което го прави устойчиво на водни пръски и позволява измиването на текстилната облицовка.

Останалите детайли за UE Boom 2 очакваме през следващата седмица, но говорителя с продуктов номер 984-000559 вече е включен в някои онлайн магазини. Всъщност добрата новина е, че продуктите от серията UE (Ultimate ears), които досега не се предлагаха официално в България, най-сетне ще се появят и в нашите магазини. Това ще стане чрез новия дистрибутор за България - мултинационалната компания "Асбис".

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция