LOOP предлага разговори за 1 ст./мин.

LOOP предлага разговори за 1 ст./мин.
От 11 юли "М-Тел" стартира търговска марка, с която всеки, на възраст между 14 и 26 години, ако сключи договор до 31 август, ще може да разговаря на цена от 1 ст./мин. (до 500 мин. месечно в мрежата на LOOP), без да плаща месечна абонаментна такса. Компанията ще предлага услугите с нов код за достъп - 0883, и под нова търговска марка - LOOP. Новият оператор ще ползва мрежата на "М-Тел" и чрез нея LOOP абонатите ще получат достъп до всички услуги, които "М-Тел" предлага в момента. Цената на нова SIM карта с LOOP абонамент е 19,90 лв. с ДДС, минута разговор извън LOOP зоната ще струва 39 ст., а краткото съобщение 14 ст. Така потребителят ще заплаща само услугите, които реално е използвал. При подписване на договор след 31 август минута разговор в LOOP ще е 5 стотинки, а след изчерпване на включените минути, цената става 12 ст. За плана ще е необходимо минимално месечно потребление, което зависи от възрастта на потребителя. За абонати от 14 до 26 години то е 15 лева, а при навършване на 28 години минималното месечно потребление става 25 лева. Повече подробности ще откриете http://loop.bg/ .

 • Аз съм много доволна от плана на Лооп, който ползвам - супер е че мога да говоря с приятелките ми само за 1ст/мин. :P А и готиното е, че можеш да създадеш нови приятелства в www.loop.bg :)
  loop_di
 • 14. На каква цена ще говоря с останалите в Loop? Всеки месец ще имаш по 500 минути в loop мрежата на цена 1ст.мин. След 500-ната минута разговорите ще струват по 12 ст.мин.......BY M-TEL
  Jack The Ripper
 • Голяма зарибявка:)ама говориш-неговориш плащаш,...кофти
  Pezzi®
 • МТел
  Чо :)
 • Нищо чудно да е към други мрежи. Но най добре се обади на *88 и питай :)
  Stanch0o
 • интересно ми е само това - аз съм абонат на м-тел на обикновен тарифен план,когато говоря с loop абонати,обаждането към м-тел ли ми се води или към "други мрежи"
  SwollenMembers
 • www.loop.bg тука си пише всичко!!!
  terranova
 • Горе като натиснеш "ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ" или директно http://www.loop.bg/faq-txt.swf
  Чо :)
 • loop.bg
  chilko
 • Къде е тази страница ? На сайта им още няма такова нещо.
  РПГ - Sage
 • така пишат в сайта - ако говориш за 10 лв ще платиш 15 в края на месеца... "15. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МИНИМАЛНОТО МЕСЕЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ? Това е определена сума, която трябва да изговориш през месеца. Изпращането на SMS-и, MMS-и, както и ползването на повечето други услуги също ти се смята към тази сума. 16. КАКВО Е МИНИМАЛНОТО МЕСЕЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА LOOP? 15 лв., а след като навършиш 27 год. става 25 лв. (и двете са с ДДС). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 17. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МИНИМАЛНО МЕСЕЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ И МЕСЕЧНАТА ТАКСА? Месечната такса е такса, която си задължен да плащаш всеки месец. Всичко, което си изговорил през месеца обаче си го плащаш отгоре, докато минималното месечно потребление от първия до последния лев си го изговаряш цялото. 18. КАКВА ЩЕ БЪДЕ СМЕТКАТА МИ С МИНИМАЛНОТО МЕСЕЧНО ПОТРЕБЛЕНИЕ? Ако през месеца си използвал услуги на стойност 18 лв., а месечното ти потребление трябва да е 15 лв., това означава, че си го надвишил с 3 лв. и ще платиш точно толкова, колкото си използвал. Ако обаче си използвал услуги например за 14 лв., сумата която ще дължиш е 15 лв. "
  chilko
 • Най-лесния начин да се намерят още нови абонати. На мен са ми интересни две неща: Ако не изговоря 15 лв. какво ще стане? Пак ли ще имам да плащам 15 лева или ще ми спрат телефона. Ако тези 15лв трябва да ги плащам така или иначе .. то е все едно месечна такса. Мтел винаги измислят нещата така че да не се осъмняваме в нищо. Второто нещо: Нали това е нова мрежа LOOP. На логото на телефона трябва да пише Loop а не M-tel. Аиде някои вече ако е минал на Loop да каже какво е логото. Щото фактически рекламата им е такава. Нова мрежа. А не услуга, нито тарифен план :)
  Stanch0o
 • Това ще е интересно,направо супер :) готов съм да си сменя номера,стига да има повечко хора към тоз LOOP,а дори и да няма 39 ст на минута и 14 ст смс към всички мрежи в БГ ,е това си е направо велико,при положение,че няма месечна такса
  SwollenMembers
 • ми да, тя е напълно безмислина
  vladovn
 • Ще поживеем ще видим!! Дано последват бързи отговори от Вивател и Глобул макар, че едва ли ще могат да се конкурират с тази услуга.
  Pafkata