Лятна промоция на Sony Ericsson K300i от "М-Тел"

Лятна промоция на Sony Ericsson K300i от
От 1 август "М-Тел" стартира нова лятна промоция, която ще продължи точно един месец. Всички настоящи и бъдещи абонати на оператора могат да купят Sony Ericsson K300i с 64 К SIM карта на цена от 149 лв. Същия модел, но без SIM карта, те ще имат възможност да закупят на изплащане при първоначална вноска от 29 лв. и 12 равни месечни вноски по 13,50 лв. Промоцията е валидна и за LOOP абонати, които са били на абонаментен план на "М-Тел" през последната една година.

 • Ментел само в сметката за тая една године ше те ударат с минимум 300 лева така че са на далавера от секо положение
  Bastun
 • Въобще някой хваща ли им се на тези направо смешни оферти ?! Или те не знаят че българина като тръгва да си купува нещо, обхожда всичко налично продаващо се от същия тип, да не би да го види по евтино,че току виж трудно би заспал на вечерта.Аз лично бих "захапал" предложението им, ако телефона е от К 750i нагоре, и то при положение че ми го дадът за не повече от 0 лева. . . . . .
  mishka
 • На теория да а на практика няма разлика - да не мислите,че СЕ правят специално телефони за МТел - по принцип тия най-евтини модели и от официален вносител и разкодирани са все много зле. А 150лв за кодиран телефон дето струва толкова и SIM-FREE си е направо смешно :))
  Nistel
 • Някой купува ли го още?
  Павел баня
 • е нали е Мтел,уж с по-добро качество а и с договор е 149лв
  Pezzi®