"М-Тел" дава безплатни слушалки Beats на първите 500 закупили HTC One X

Наскоро писахме, че HTC вече няма да добавя слушалки Beats в комплектите на своите смартфони, така че следната информация би трябвало да заинтригува всички, които искат да получат такива, без да плащат допълнително. "М-Тел" обяви, че ще подари слушалки Beats (модел urbeats) на първите 500, закупили смартфона HTC One X, който операторът започва да предлага първи в страната. Предложението си струва, тъй като цената на слушалките е над 80 евро, а звученето им със сигурност превъзхожда значително това на стандартните слушалки, включени в комплекта.

"М-Тел" предлага HTC One X на цена от 19.90 лева на месец с двугодишен договор и включен план М-Тел ACTIVE SUPER MAX, но устройството ще може да бъде взето и с други тарифни планове. Смартфонът ще се продава на свободна цена от 1250 лв., което го поставя в горния ценови клас на предложенията на пазара, но все пак предлага достатъчно технологии, които да оправдаят тази стойност. Сред тях е IPS дисплей с диагонал 4,7" и резолюция 1280 х 720 пиксела, който е с отлично качество и като цветопредаване, и като ъгли на видимост, и е предпазен със стъкло Gorilla; четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3 на 1,5GHz с архитектурата 4-PLUS-1, който осигурява висока производителност; поликарбонатен корпус, който прави телефона изненадващо лек (130 г) за размерите му; 32GB вградена памет за много мултимедийно съдържание; и 8МР камера, която използва BSI сензор и светла широкоъгълна оптика, има светкавица с 5 степени на яркост, използва специален графичен чип и може да заснема 1080р видео. Камерата е готова за работа за по-малко от секунда и може да снима с впечатляваща скорост. Не са пропуснати NFC чип, Bluetooth 4.0 и microUSB порт, поддържащ mobile high-definition video link (MHL), и не на последно място, смартфонът осигурява аудиотехнологиите на Beats Audio, които вече могат да подобрят звука във всички приложения. Операционната система е Android 4.0 с най-актуалната версия 4.0 на интерфейса Sense.

Специално за премиерата на HTC One X в България режисьорът Димитър Коцев-Шошо засне с HTC One X един клип за една минута на една тема. Клипът бе представен по време на събитието и скоро ще може да бъде гледан в социалните мрежи, а ако не искате да чакате, можете да го видите по-долу (след малко ще е онлайн), тъй като успяхме да го заснемем на представянето.

Според Андреас Елснер, който отскоро е директор "Маркетинг, малък и среден бизнес" в "М-Тел", акцентира върху огромния напредък на HTC за 3 години, като сравни Magic и новия One X и обясни, че партньорството с тайванската компания помогна на компанията да наруши доминиращата позиция на глобалния пазар на смартфони на Apple и Samsung. Освен това заяви, че за "М-Тел" най-важната мобилна ОС за българския пазар е Android, тъй като платформата позволява създаването на модели в различни ценови категории и осигурява множество безплатни приложения.

Акцентирано беше и на факта, че HTC се отнася с "М-Тел" като с равноправен партньор и пуска в страната ни телефона едновременно с европейската му премиера. По думите на Андреас Елснер новата серия на HTC ще помогне на компанията да върне позициите си, тъй като компанията се е вслушала в желанията на потребителите. Оказва се, че един от основните критерии, по които българите избират телефон, е камерата. В това отношение One X със сигурност има какво да предложи. Друг важен критерий е дизайнът.

  • Не знам кой точно е зле психически. http://www.mobilebulgaria.com/news/22771/htc-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-beats
    egpetrov
  • Ти продължаваш да доказваш колко си зле психически(angry) слушалките Beats са задължително към комплекта(no) Това,че ментел падна до нивото на китаец от Илиенския пазар е друга работа(no)(no)(no)
    rado243