"М-Тел" с 4 милиона абоната

"М-Тел" съобщи, че 4-милионният абонат на компанията е регистриран в системата на оператора 4 месеца по-рано от прогнозата, основана на ръста на абонатите през 2005 г. Това е Даниела Георгиева от столичния квартал Бенковски. Тя ще получи като подарък 4 милиона минути в мрежата на "М-Тел" - достатъчни за почти осем години непрекъснат разговор, или около 400 000 лева в парична равностойност. Това е и повод операторът да стартира нова кампания, в която ще бъдат включени три промоции в сила от 15 до 30 септември. Всеки, който активира Prima пакет в този период, ще получава 4 лв. бонус. Клиентите, които се присъединят към LOOP до края на месеца, ще получат 400 безплатни SMS в мрежата на "М-Тел" - по 100 месечно за следващите 4 месеца, а абонатите на M-Tel Relax 100, които подпишат договор до края на септември, ще плащат месечна такса от само 4 лева за срока на договора си.
От утре "М-Тел", като част от сътрудничеството с Vodafone, ще започне да предлага на пазара високоскоростна HSDPA PCMCIA карта, позволяваща пренос на данни през мобилната мрежа със скорост до 1,8 Mbps.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Е да, "хоп-хоп и готово" ама за мене - дето не съм им още в мрежата - виж по-внимателно как върви темата...
    РПГ - Sage
  • kvi 6arani we... za novite abonati e tva.. otiva6 i kazva6 4e iska6 da stane6 abonat s relax 100 i gotovo!
    Loоper
  • Ами колкото и на другите оператори са верни цифрите толкова и на МТел.Аз лично ги приемам тия числа просто като съотнощение. 0.5 : 2.8 : 4 - а реално милионите е ясно,че са нереални ..
    Nistel
  • По тая логика на смятане се чудя нещо! Колко милиона е Б-я! 20 млн може би! Мтел ако искат и 20млн могат да кажат,че имат!Всички знаем,че това са глупости!
    hasta_la_vista
  • възможно е!!!ходих до един от магазините на мтел за да си прехвърля картата на новият релакс но ми казаха че не е възможно поради това че съм имал договор:(попитах и на *88-и там ми казаха същото
    drecksau
  • Xm Аз пък си мислех,че са 5 милиона
    ID™ Xenium
  • това пък къдев го прочете? Като се има предвид, че тези планове са в сила от март месец, това е невъзможно.
    shadowman28
  • да но с тази особеност за НАСТОЯЩИТЕ абонати е че трябва да им остават по малко от три месеца до изтичане на договора за да могат да се възползват от тази промоция:(
    drecksau
  • Промоцията важи за всички нови и НАСТОЯЩИ абонати на тарифен план М-Тел RELAX
    Pezzi®
  • Страшно за го измислили тези. Не ме интересува как ще се развиват те, а какво ще извадя накрая аз от джоба:(
    spe
  • Тебе сега каво те е яд, че не си 4 милионния абонат ли? Отчитането става на активни карти. Примата ако си говорил да речем месец и после си я сложил в чекмеджето се брои активна, естествено след 12 месец ако не си я зареждал картата се деактивира и номера и се прехвърля на нов сим. Другото е че 3-те оператора по между си отчитат всеки нов номер на друите оператори, които до сега не им е познат и така си отчитат какъв е ръстът на конкуренцията. Т.Е. ако си купиш 3 прими мтел броят 3 абонати и ако зжуннеш на Глобул и Вива и те отчитат 3-ма нови абонати на Мтел. :)
    diiid
  • Някой знае ли къде може да се види информация за статистика колко хора в България имат GSM апарат? Бас хващам, че дори нямат 4 милиона - цялото население - от пеленачета до старци, от бизнесмени до чобаните по селата са малко над 7 милиона и половина... Значи за Глобул и Вива не останаха абонати.
    РПГ - Sage
  • Да, мисълта ти се движи в правилна посока. При Глобул е същото. На шараните в мрежата вече не им трябва стръв.
    РПГ - Sage
  • - Месечна такса 11,88; - Безплатни минути към „Семейство и приятели”: 100; - Брой номера, включени в услугата „Семейство и приятели": 1; Хахаха :)) То по-добре да ползвам онези 2-те b-connect за св. Валентин дето ги пуснаха - двата номера говорят на 8,4 ст. А, да, да не забравяме: - Метод на тарифиране – първите 60 секунди се тарифират като едно цяло, след което отчитането става на всяка секунда.
    РПГ - Sage
  • Егати пичовете са тия. На мен едната ми карта при тях е на Релакс 300. Верно, че не я плащам аз сметката ама как може да не предложат нещо и за нея. Всеки месец по 300 лв взимат само от там:( Офертите им са само към една група клиенти. Явно смятат, че плащачите ще си останат плащачи и занапред.
    spe
  • "По този повод М-Тел предсрочно стартира днес мащабна кампания. Три промоции ще бъдат в сила от 15 до 30 септември. Всеки, който активира Prima пакет в този период, автоматично ще получава 4 лв. бонус. Клиентите, които се присъединят към LOOP до края на месеца, ще получат 400 безплатни SMS в мрежата на М-Тел – по 100 месечно за следвашите 4 месеца. Абонатите на M-Tel Relax 100, които подпишат договор до края на септември, ще плащат месечна такса от само 4 лева за срока на договора си." http://mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=147 Аз лично ще си го взема за 2-рия телефон.Имам много голям трафик с един МТелски номер и перфектно ми идва ..
    Nistel
  • http://mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_relax.php
    vladovn
  • kakyv e tozi relax sys 100 minuti za 4 lv ?
    Loоper
  • по-скоро 4-милионата продадена карта.... Когато с цени не можеш да се хвалиш и с изгодни тарифни планове... то само с броя продадени карти и да се надяваш някои да лапне шарана...
    Jack The Ripper
  • Защо не вземеш ти да пуснеш един оператор да им покажеш как се прави :) Иначе сега Релакса за 4лв на месец е къде къде по-изгоден - 100 минути и 50 СМС-а към един номер.Мисля да сключа едно договорче и с МТел.
    Nistel