М-Тел стартира Интернет и WAP през GPRS

От 21 февруари 2004 г. (събота), М-Тел стартира Мобилен Интернет и WAP през GPRS.

След като М-Тел активира GPRS в цялата си мрежа, абонатите на най-големия български мобилен оператор, независимо в коя точка на страната се намират в момента, ползват пълната гама услуги – достъп до Интернет, изпращане и получаване на информация, използвайки за връзка мобилен телефон, поддържащ GPRS.

За да активират GPRS, абонатите на М-Тел могат да изпратят на телефонен номер 1010 SMS със съдържание mmsg, wapg, или netg, или да се обадят на *88. Клиентите на оператора могат да направят активацията и във всеки от бизнесцентровете на М-Тел. Ползването на мобилните услуги на М-Тел през GPRS ще се таксува според количеството изпратен и получен обем данни. Колкото по-голям е месечният обем информация, изпратена или получена през GPRS, толкова по-големи отстъпки в цената ще получава абонатът на оператора.

Пълна информация за начините за активиране на достъпа до услугите на М-Тел през GPRS, настройките на различните модели поддържащи GPRS мобилни телефони и цените за ползване на различните услуги, от 21 февруари 2004 г. можете да намерите на уеб страницата на М-Тел ( http://www.mtel.bg ) , или да получите на телефон *88 и в бизнесцентровете на оператора.

  • Vurji go s pc i vij :)
    beta
  • awe mtel dano pri globul e po-dobre Az go aktivirah, ama obshto vzeto niama po4ti nikakva razlika v skorostta.
    DefaultUser
  • Струва ми се много скъпо... Една игра от около 50К я изтеглям за около 5минути през CSD. Това са 25 стотинки без ДДС. Същото ще е между 1.5лв. и 50ст. без ДДС съответно, ако попада в първите 100К или след 1/4М :) awe mtel dano pri globul e po-dobre
    DefaultUser