M3 Communications Group, Inc. сертифицирана по стандарта ISO 9001:2000

M3 Communications Group, Inc. сертифицирана по стандарта ISO 9001:2000
M3 Communications Group, Inc. е първата PR и маркетинг компания в България, която получава сертификат по стандарта ISO 9001:2000. Системата за управление на качеството на водещата комуникационна компания беше одитирана и одобрена от Lloyd's Register Quality Assurance, a ADS Private Company консултира М3 Communications Group, Inc. при разработването и внедряването на системата.
"Още преди десет години, когато компанията беше основана, първият, основен и да не кажа единствен критерий за работата ни беше качеството. След две години България вече ще е част от Европейския съюз и съм сигурен, че само качеството ще е ключът към успехи и на европейския пазар", каза Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc.
"Сертифицирането на системата за управление на качеството ще помогне на М3 Communications Group, Inc. не само в осигуряването на високо качество при обслужването на клиентите, но и ще ги стимулира за постоянното му подобряване. М3 Communications Group, Inc. е първата PR компания, която получава международния сертификат и може да служи за пример на другите фирми от сектора", каза г-н Тим Венер, управител на Lloyd's Register за България.
M3 Communications Group, Inc. е частна компания, чиито основни дейности са публични комуникации, реклама, дизайн, печатни услуги, насърчаване на продажбите, медия планиране и Интернет услуги. M3 Communications Group, Inc. е основана през 1994 година като фирма, предназначена да работи предимно с чуждестранни фирми или фирми с чуждестранно участие.
M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton Inc., която съществува от 1927 г. и има 67 офиса в 34 страни.
Lloyd's Register Quality Assurance е водещ сертификационен орган за стандартите ISO 9000. LRQA има над 1500 одитори по света и е одобрила над 45 000 компании в повече от 119 страни. Опитът им в България включва над 250 компании от различни браншове. Акредитациите на Lloyd's Register Quality Assurance са от органи, членове на IAF (International Accreditation Forum), което гарантира, че всеки издаден сертификат на одобрение е признат и е с еднаква валидност по целия свят.