Марая Кери ще композира рингтонове

Марая Кери ще композира рингтонове
Марая Кери се съгласи да участва в промоция на Pepsi и Motorola, според условията на която ще трябва да композира и продуцира 20 оригинални мобилни рингтона. Участниците в играта ще могат да избират между 100 различни мелодии, създадени специално за нея от различни топмузиканти.

 • Това с "тук" и "тук" в началото ме забавляваше. сега ме дразни. Недомислено е някак. И ми напомня за песента на Румънеца и Енчев "...пипни ме тук и тук.. тук..и тук..."))))
  hub
 • Все още не са го оправили :), тук през последните 2-3 дена големи майтапи чета. То аз от долу-горе толкова обръщам внимание на новините де. Или е пълно с правописни грешки, или с технически "неточности", или с "тук, тук и тук" :) вместо да се подчертаят като хипер-линк съответните ключови думи. Незнам кой е редактор и кой ги публикува тия неща, но в предвит на огромната посещаемост е срамота.
  howards7z
 • Прав си, Спомени. По правило, ако съществителното е бройно, ще е тона (5,6, тона), ако е редно-тонове (както е в случая). Тая дума тони, ще да е много адвансната форма))) Поне се посмях))
  djaia
 • Незнам повече излагация ли е, или повече смешка. В 33 новини в сайта е написано "рингтонове", както трябва да е правилно. А точно тук, в заглавието, е объркано....... Хора, внимавайте...
  hub