Huawei MediaPad M7 може да има метален корпус и отвор в дисплея

Huawei MediaPad M7 може да има метален корпус и отвор в дисплея

Благодарение на 91mobiles разполагаме с рендъри на бъдещия таблет Huawei MediaPad M7, който носи кодовото име „Marx“. Макар да не става ясно колко голям е дисплеят на модела, той ще е с по-тънки странични рамки от предшественика си и ще включва отвор за предната камера. Освен това ще е налична поддръжка за писалката M-Pen, която не се съхранява в корпуса на таблета, а най-вероятно се прикрепя към него магнитно. Видима е и отделната клавиатура, която може да бъде прикачана към устройството за по-голямо удобство при писане.

Рендърите подсказват за наличието на метална конструкция, двойна основна камера и USB Type-C порт, който се намира в долната част на корпуса, но засега няма информация дали ще е наличен и 3.5 мм жак за слушалки, тъй като горната част не е видима. На този етап няма яснота около параметрите на модела, но е доста вероятно той да е позициониран във високия клас и да включва чипсет Kirin 990 в комбинация с поне 8GB RAM.

Източник: 91mobiles

Оферти на деня

 • И да му сложат една цена 1500лв и да си го гледат по витрините, както Samsung tab s6. Устройства, които няма и след 2 години ги забравят софтуерно не могат да струват над 1000лв.
  Аз си направих едно малко проучване, от както разбрах, че цените на нашия пазар не са реални. Ще се отклоня малко от темата, но понеже гледах точно продуктите на Samsung, добих представа. Galaxy Tab S6, ако си спомням правилно е на цена [b]1000лв[/b] в амазон и [b]1300лв[/b] с клавиатурата. Наскоро в BestBuy беше [b]700лв[/b]. В теленор същия таблет, от излизането му и до преди няколко дена беше [b]1750лв.[/b] Сега виждам, че е паднала на [b]1619лв.[/b] Часовника на самсунг, новия също беше в теленор около 700лв, а реалната му цена в амазон беше 500лв. Т.е при нас надценката е доста висока.
  Say10
 • И да му сложат една цена 1500лв и да си го гледат по витрините, както Samsung tab s6. Устройства, които няма и след 2 години ги забравят софтуерно не могат да струват над 1000лв. Под 1000 лв. струват и ще струват....
  Боби13
 • И да му сложат една цена 1500лв и да си го гледат по витрините, както Samsung tab s6. Устройства, които няма и след 2 години ги забравят софтуерно не могат да струват над 1000лв.
  PanasonicMobile
 • Вероятно ще е убиец. Аз чакам скоро излезлия M6 10.8 инча. Цената му е неустоима от aliexpress 660лв за Kirin 980,wifi 4gb/64gb памет. Няма официален гугъл плей, но китайците обещават напълно инсталиран работещ Гугъл плей с всичките им услуги. При евентуален ъпдейт ще изчезнат, но китайците изпращат на лично съобщение Архив с инсталационния пакет. Сега имам Huawei mediapad m5 10.8 LTE и е страхотен таблет. Нямаше да го сменям, но ще го дам на човек от семейството ми, който ще го използва. M6 като характеристики и цена, наистина е уибец. Даже и аз се чудя.

  При М7, защо пънч хоул...Толкова място имаш на един таблет, нищо не пречи камерата да си е в горния безел.
  Say10
 • Вероятно ще е убиец. Аз чакам скоро излезлия M6 10.8 инча. Цената му е неустоима от aliexpress 660лв за Kirin 980,wifi 4gb/64gb памет. Няма официален гугъл плей, но китайците обещават напълно инсталиран работещ Гугъл плей с всичките им услуги. При евентуален ъпдейт ще изчезнат, но китайците изпращат на лично съобщение Архив с инсталационния пакет. Сега имам Huawei mediapad m5 10.8 LTE и е страхотен таблет. Нямаше да го сменям, но ще го дам на човек от семейството ми, който ще го използва.
  power v12