Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет

Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет
От днес новите и настоящите абонати на LOOP ще могат да се възползват от новата тарифа Mega LOOP Summer, която осигурява 1000 SMS към мрежата на LOOP и "М-Тел" и постоянен мобилен интернет със 150MB на максимална скорост срещу месечна такса от 9,90 лв. Другите условия включват 2000 минути към LOOP и пет номера от група "Семейство и приятели" и 30 минути към всички национални мрежи.

 • LOOP-а е много добра направен за младежите и техните нужди и непрекъснато го ъпгрейдват с нови екстри, което е много добре.
  Dragomaneca
 • Не знам колко са ограничени или разширени и т.н :D , но по-голямата част са си доволни, защото им предоставя това, което искат.
  Обективният
 • Не съм много сигурен. Според мен всеки иска да говори с всеки и затова безплатните към останалите са добра оферта, особено след като има доста пренос на номера.
  nairobi
 • [Quote] Повечето абонати на Loop са хора, които говорят предимно [B]в по-тесен кръг[/B](гаджето, приятели, мама, тате, баба, дядо и т.н)[/Quote]:D:D Абе с една дума ограничени хора:D:D:D:D
  rado243
 • Тъй като бях баннат(така и не ми обясниха защо), не можах да се изкажа по темата, та затова сега го правя. Офертата е добра за една група хора, но не за всички. Тук някои са много прави, че е хубаво и LOOP да пусне план тип "Селект". Но въпреки това аз също съм Луупър и долу горе познавам навиците на абонатите им. Повечето абонати на Loop са хора, които говорят предимно в по-тесен кръг(гаджето, приятели, мама, тате, баба, дядо и т.н) Предпочитат да имат 2000 мин. към 5 номера, отколкото 200 към всички мрежи. ;)
  Обективният
 • Разни хора - разни интереси, разни виждания за нещата :) със сигурност си има причина човека ;)
  Reggaeman
 • Ако повечето ти приятели са лупъри не виждам причина поради която да се откажеш.
  frani_glass
 • Еми, якичко си е - БОБ може и да не вадят оферти, но ето виждате - лууп са обадили нещо свежо :) (yes)
  Reggaeman
 • Да си призная честно сега прочетох информацията за тоя план и мога с ръка на сърцето да призная, че ако наистина срещу 9.90 ти дават 2000мин в М-Тел /LOOP и 5-номера към други от М-Тел и 30 мин към другите мрежи, както и 150мб нет е направо жестоко. Наистина е яка оферта за младежите за десет кинти направо без пари!:)
  Ванката
 • Мен по тая логика ме нарочиха така - ами аз просто ползвам МТЕЛ, или ментел, както го наричате - това е - чисто и просто ме вълнуват поради тази причина.Иначе Вивавата също са добри за мен, от Глобул просто нямам никакви впечатления, за да коментирам нещо по въпроса. Сори за спама - още съм засргнат болно на тема "трол"(whistle) Пък и какъв е тоя трол платен, дето си пише неделя от плажа - не знам :D
  Reggaeman
 • Аз пък забелязвам, че 90% от темите свързани с оператори са за М-Тел! Лично мое мнение е, че това е скрита реклама и троловете, както ги наричаш са нормални потребители на, които им е писнало от това. Само това четем, колко са велики М-Тел и ако некой каже нещо хубаво за другите два веднага се превръща в рекламен бот! По темата: самия план не е лош за хора, които обичат чата, на Глобул имах до преди да преподпиша 1500смс, които си бяха пълна безмислица за мен, защото ако имам да кажа нещо, ще се обадя и ще се рабера с човека! Някой беше казал, че така се сваляли младежите със смс-си, :D а не е ли по добре да звъннеш на мацката и да и обясниш за какво става въпрос :D или просто те е срам и е по лесно с чат, хахахаха.:D
  Ванката
 • Супер е тарифата, радвам се, пак да кажа ! Като БЪЛГАРИН съм много щастлив, че българите са доволни :) Моля ви, никой не съм оплювал, да е ясно :) (beer)
  Reggaeman
 • Живял съм в Холандия и мога да ти кажа, че положението там стои мнооого по-различно от това ТУК! И именно, защото имам себеуважение на българин се радвам, че хората са доволни :) Тук във форума, както във всеки друг виртуален свят, нещата понякога не звучат така, както са предадени. Гордея се с държавата си и дори, ако тея мобилни оператори са звено за гордост - съм ок да призная, че нещата се развиват в правилната посока 8)
  Reggaeman
 • [B]И тъй като троленето срещу Мтел и подлизването за другите два оператора заема 95% от темите във форума, вкл. чрез ясната твоя ..ъъ-ъ.. "гражданска позиция", изводите са ...?! БЕЗ КВАЛИФИКАЦИИ, моля. Защото ако почна аз ще стане тежко. Както се каза и установи от много хора тарифата е супер, устройва ги идеално, оператора е ОК, радваме се, че нещата непрекъснато се развиват положително, ефтино е, качествено е, удобно е, върши добра работа. На който не му харесва да си направи блог и да троли наволя защо не се е възползвал. [/B]
  asenna5
 • Аз също казах какви сме ние българите, но явно не обичаш да четеш всички мнения или цялата тема. Искам също да те уверя, че тенденциозни изказвания в полза на Мтел и против другите два оператора също не е гражданска позиция! Това е чисто гъзолизане; ) Добрутро (coffee)
  @PLAYLIFE
 • [Quote]нямаш ли малко себеуважение и гражданска позиция?[/Quote] Ako си мислиш, че плюенето по форуми е отстояване на гражданска позиция, си дълбоко, дълбоко заблуден... Ама така сме си българите - вечно недоволни и много силни зад клавиатурата и анонимността на интернет...
  KOBRETI
 • Важното е хората да са щастливи и тарифите да ни харесват. На нас какво ли ни е наред, че искаме и тарифите ни да са европейски... :) Щом дадена тарифа отговаря на дадени потребности, няма смисъл да се сравнява с други, че човек така никога няма да намери подходящ план. Все едно непрекъснато да се чака за по-новия модел апарат, винаги излиза нещо по-добро след време.
  makeno
 • [Quote] иначе се радвам, че има доволони от тарифи в БГ :) [/Quote] ОМГ, и за какво се радваш? Нямаш ли интернет? Не си ли разглеждал офертите на чуждестранните оператори, нямаш ли малко себеуважение и гражданска позиция? Не, не, наистина тоя свят не отива на добре!
  @PLAYLIFE
 • А като си потребител на лууп - участва ли в планкинга :D това на шега, иначе се радвам, че има доволони от тарифи в БГ :)
  Reggaeman
 • Тъй като съм потребител на тази тарифа от една година близо , не мога да кажа ,че съм неприятно изненадан с нови по-добри условия. Дори мога да очаквам намаление в сметките като преподпиша ,заради неограничения нет(сега плащам по стотинка на мегабайт, но заради отчитането то си излиза по 10 стотинки)
  ivyanev