Microsoft Surface Pro 7 Plus идва с някои подобрения

Microsoft Surface Pro 7 Plus идва с някои подобрения

Microsoft подготвя нов вариант на таблета си Surface Pro 7, Surface Pro 7 Plus, който е предназначен за корпоративни потребители и за сферата на образованието. Моделът има същия дизайн, размери, разпределение на портовете и дисплей като Pro 7.

Все пак са налични редица подобрения включително добавянето на 11-о поколение Core процесори от Intel. Вариантът с Core i3 е с цени от 899 долара и включва 8GB RAM и 128GB SSD. Този с Core i5 е единственият с опция за LTE свързаност при цена 1149 долара. Най-мощната версия е с Core i7, 32GB RAM, 1TB SSD и цена 2799 долара.

Както вече споменахме при дисплея няма промяна и той е с диагонал 12.3 инча. Достъпни са USB Type-C, USB Type-A и Surface Connect портове, както и жак за слушалки. Има подобрение при издръжливостта на батерията, тъй като тя е с по-голям капацитет от 50.4Wh. Тя предлага до 15 часа смесена употреба с един заряд.

Wi-Fi моделите разполагат още със слот за microSDXC карти, а при LTE има такъв за SIM карта. От компанията въвеждат възможност за смяна на SSD диска, като за целта е направена промяна в подредбата на компонентите. Новите предложения ще са налични от 15 януари в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и редица европейски страни.

Източник: Microsoft