Миниатюрна флаш карта от SanDisk

Миниатюрна флаш карта от SanDisk
SanDisk представи нов продукт – T-Flash. Този тип карти е разработен специално за мобилни устройства. Картата има размери 11 х 15 мм – половината от размера на SIM карта.

По размери и функции тя напълно съответства на обичайната флаш памет, използвана широко при мобилните устройства. Сега можете лесно да увеличите обема на паметта на мобилния ви телефон, като заредите нова флаш карта. Възможностите на T-Flash позволяват да се съхраняват мултимедии и други приложения, изискващи бърз достъп и голям обем от устройства, като например цифрови камери, MP3 плеъри, видеоигри, органайзери, смарт телефони, мобилни телефони и др.

Motorola обяви, че има готовност да добави поддръжка на T-Flash карти в техните нови 3G телефони Motorola A1000 и Motorola E1000 (повече информация http://mobilebulgaria.com/mobiles.php?producer_id=6 ), а също така и в предстоящия модел със CDMA стандарт Motorola V710. Картите ще бъдат предлагани с обем от 32 до 128 МB. Предвиден е и адаптер, посредством който ще можете да използвате T-Flash в слота на стандартната SD карта.

  • ot mobilebulgaria.com :)))
    next