Много детайли за Samsung Galaxy Buds Live и за цената им

Много детайли за Samsung Galaxy Buds Live и за цената им

Дни преди премиерата на 5 август вече знаем всички подробности за Samsung Galaxy Buds Live. Те идват от сайта WinFuture, който споделя и много снимки във висока резолюция на слушалките. От информацията става ясно, че устройството ще предложи оптимизиран от AKG звук, 12 мм говорители и по три микрофона във всяка от двете части. Всяка слушалка тежи 5.6 грама и разполага със сензорна повърхност за управление.

Устройството ще може да се ползва 7.5 часа с едно зареждане, но за постигането на това време трябва да са изключени функциите за активно шумопотискане и Always on Mic, която се ползва за приемане на гласови команди от асистента Bixby. Когато двете са включени, времето за слушане на музика намалява до 5.5 часа, което пак не е малко. Що се отнася до времето за разговори, то е 4.5 часа с включено шумопотискане и 5.5 часа с изключено.

Калъфът за съхранение може да осигури допълнителна енергия за до 28 часа с едно зареждане с изключени допълнителни функции или 20 часа с включени. Поддържа се и функция за бързо зареждане, която осигурява енергия за 35 минути работа при зареждане от 3 минути. Калъфът има и функция за безжично зареждане, така че може да се зарежда и чрез съвместим телефон. Според WinFuture цената на слушалките в Германия ще е около 190 евро.

Междувременно потвърждение за функциите на Galaxy Buds Live дойде от приложението Samsung Galaxy Buds 4 за iOS. То беше обновено с информация за слушалките и с няколко екранни изображения, които съдържат подробности за тях. Те разкриват наличието на шумопотискане и на възможност за управление чрез докосване върху сензорните зони. Предстои да разберем колко добре ще работи шумопотискането заради липсата на силиконови уплътнения на слушалките.

Източник: WinFuture