Mobile Bulgaria и Net Info BG с обща рекламна стратегия

Mobile Bulgaria и Net Info BG с обща рекламна стратегия
Mobile Bulgaria, единственият професионален сайт в България за технологична информация и новини в областта на мобилните телефони, дигиталните асистенти и преносимите компютри, и Net Info BG се обединиха в предлагането на онлайн реклама.
Статистиката на Mobile Bulgaria отчита над 4200 уникални посещения на ден и над 35 000 импресии за работен ден. Посетителите на сайта са интересуващи се или работещи в областта на най-бързо развиващия се отрасъл на мобилните технологии и услуги.
Над 1700 са абонатите на седмичния онлайн вестник Mobile News, който излиза всеки петък и отразява всичко случило се в областта на мобилните комуникации в България и в чужбина през седмицата.
Един от основните акценти на сайта е Mobile Shop - онлайн магазин за телефони, аксесоари и софтуер, който улеснява потребителите, като им предоставя поне 5 начина на плащане - от дебитни карти, пощенски запис или банков превод, e-pay до плащане в офиса на Mobile Bulgaria или на посочения адрес.
В началото на месец юни 2004 Mobile Bulgaria спечели награда в категорията "Е-бизнес" на престижния Международен Web фестивал "Албена 2004", организиран от Фондация "Телевизионен свят".
Mobile Bulgaria е управляван и поддържан от M3 Communications Group, Inc.
Net Info BG е собственик на първия български портален сайт GBG.bg, комуникационния портал ABV.bg и информационния сайт Netinfo.bg.