Mobile Bulgaria: Проблемът не е в мобилните оператори

Идеята за бойкот на мобилните оператори се роди във форума на Mobile Bulgaria. Екипът на сайта не е свързан с нея. Но ние със сигурност дълбоко уважаваме и зачитаме мнението на всеки наш посетител и на всеки наш фен.

Форумът е изцяло независим от нас, а ние имаме отношение единствено и само към редакторската и софтеурна работа на Mobile Bulgaria.

Въпреки това обаче ето и нашето мнение в тази дискусия, възникнала и продължаваща там, където е най-естествено тя да се състои - в най-големия портал за мобилни комуникации в България.


Ние смятаме, че намерението да се бойкотира която и да е услуга в модерното общество е дълбоко непазарно и популистко. Но след като то съществува, това означава, че съществува и проблем. Той се корени във все още недоразвития пазар на мобилни комуникации в България, а не в политиката на една или друга фирма.

Ето защо според нас, ако има проблем, той не е в мобилните оператори.

Смятаме, че форумът е една прекрасна възможност колкото се може повече хора, професионалисти в областта на технологиите или просто клиенти или потребители, свободно да изразяват своето мнение и да обменят опит. Участниците във форума са и потребители, а единствено и само потребителите могат да посочат проблем, в каквото и да се състои той.

Гарантираме ви, че всяко мнение във форума на Mobile Bulgaria, което подтиква към расова или полова вражда, към тероризъм, както и изразеното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага.

Убедени сме, че именно Mobile Bulgaria e сайтът, в който подобни теми трябва да бъдат дискутирани. Това единствено и само помага на мобилните доставчици да разберат още по-добре мненията на своите потребители, каквито и да са те.

Екипът на Mobile Bulgaria