Mobile Bulgaria зачита свободата на всеки форум и на всяко мнение

Разбрахме, че е разпратено съобщение до медиите относно бойкотирането на "Мтел" и "Глобул", който се организира на 1 септември. Бихме искали да уточним, че то не е изпратено от нас и че ние нямаме връзка с тази инициатива. Идеята се роди във форума на Mobile Bulgaria, който е изцяло независим от нас, тъй като ние поддържаме технически и редакторски най-големия портал за мобилни комуникации в България.

Смятаме, че форумът е една прекрасна възможност колкото се може повече хора, професионалисти в областта на технологиите или просто клиенти или потребители, свободно да изразяват своето мнение и да обменят опит.

Искаме да гарнатираме, че всяко мнение във форума на Mobile Bulgaria, което подтиква към расова или полова вражда, както и написаното на нецензурен език, ще бъде изтривано веднага. В този случай ние не виждаме причина да прекратим дискусията - точно обратното, смятаме, че именно Mobile Bulgaria e сайтът, в който подобни теми трябва да бъдат дискутирани. Това единствено и само помага на мобилните доставчици да разберат още по-добре мненията на своите потребители, каквито и да са те.

Екипът на Mobile Bulgaria