MobileBulgaria.com навърши една година!

MobileBulgaria.com навърши една година!
Скъпи приятели,
Днес, 22 декември, нашият, а, надяваме се, и вашият любим сайт MobileBulgaria.com навършва една година. В света на Мрежата това вече не е детска възраст - статистиката за посещенията показва, че от началото досега растем с темпове, които като "родители" ни радват много. Накратко: за изминалата година MobileBulgaria.com е бил посетен от повече от един милион (1 000 000) уникални читатели, които са отворили някъде над 12 млн. страници. За това време успяхме да предложим на вас, нашите читатели, непрекъснат поток новини от технологичния свят с акцент върху новостите, свързани с мобилните комуникации. Разширихме функционалността на сайта, направихме го по-полезен и лесен за навигация - стотици хора вече се възползваха от удобния Mobile Монитор, за да следят най-изгодните сделки при мобилните телефони, мнозина споделиха своите "мобилни истории" и написаха потребителски тестове, на вас разчитаме и при попълването на рубриката "Телефоните на известните". Междувременно можете да сравните цените на техниката в Mobile Shop, да направите лого за своя телефон от ваша снимка, да изпратите по удобен за вас начин SMS, да проверите цените на българските оператори или да откриете в цифров вид потребителско ръководство за мобилния си спътник.
И накрая - весели празници от екипа на MobileBulgaria.com. Дано следващата година бъде още по-успешна за всички и изпълнена с повече технологични изненади от сегашната.

  • Ako beshe bebe tykmo shteshe da prohojda, a wie otdawna ste dokazali che mojete i da tichate. Chestito i prodyljawaite w syshtia duh
    tisho